figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2010. október 11., hétfő

Sóvárgás

Kezdhetném azzal az olcsó szópoénnal is a bejegyzésemet, hogy sóvárgok a Sóvárgásért, de megkíméllek benneteket ettől (vagy mégsem?) :)
Komolyra fordítva a szót ma böngésztem az egyik online könyvesbolt előjegyzések listáján és megakadt a szemem J.R. Ward Sóvárgás című könyvén, ami történetesen a Kapzsiság folytatása.Igen, végre megérkezett a 2. rész a Bukott angyalok sorozatból.
Akárki, akármit mond, nekem Ward ezen sorozata is tetszik az első rész alapján. Már elő is jegyeztem, bár a megjelenés időpontja eléggé képlékeny, három helyen néztem és mindhárom különböző dátumot írt ki. Egyetlen biztos pont a november, azon belül bármikor kiugorhat a könyv a boltok polcaira. :)
Addig is  előjegyezhető például  ITT.

5 megjegyzés:

 1. Én is várom. Ma olvastam infókat a további kötetekről, szerintem ez is egyre jobb lesz. :)

  VálaszTörlés
 2. @elhaym Ez nagyon jó hír. Csak azt az egyet fájlalom, hogy ebben már nem szerepel Vin. Számomra ő sokkal szimpatikusabb volt , mint Jim.

  VálaszTörlés
 3. Vajon kis időre sem fog feltűnni Vin a történetben?

  VálaszTörlés
 4. @elhaym Még reménykedem, hogy legalább egy picike szerepet kap. :) De biztosra nem tudom én sem.

  VálaszTörlés
 5. Én is reménykedek. :)

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)