Ugrás a fő tartalomra

L.J. Smith: Vámpírnaplók

Ezt is nagyon sokan keresik csakúgy, mint a Vámpírakadémiát. Az ő számukra az az információm van, hogy magyarul 2010 áprilisában jelenik majd meg a Könyvmolyképző kiadó gondozásában (előzetes hírek szerint a tv sorozat is akkor érkezik a hazai tévék valamelyikébe).

Ha valaki angolul is bevállalná az elolvasását, mert nem bírja kivárni a tavaszt :) , akkor ajánlom, hogy itt, a bookline oldalán keresgéljen. Egyaránt van új filmes borítós (a képen látható), illetve eredeti borítós változat is.

Update: Az első 3 rész külön - külön könyvben előrendelhető a Könyvmolyképző Kiadónál, filmes (fent látható) borítóval. Ami elég vicces, tekintve, hogy a könyvnek nem sok köze van a filmhez, a 3 főszereplőt leszámítva. Mondjuk mindenképpen jobb, mint az eredeti ősrégi borítók.
A megjelenésekről bővebb info a magyar megjelenések menüpontban található. 

Megjegyzések

  1. hm...hát én csalódtam a könyvekben,meg most már a sorozat se olyan mint amilyen a kezdetekben volt.de ez csak az én véleményem.biztos túl sok elvárásom volt ezzel a könyvvel :P

    VálaszTörlés
  2. A könyvekkel úgy vagyok, hogy egyszer mindenképpen megérte elolvasni, de az is igaz, hogy amikor olvastam őket még semmit sem tudtam róluk, így nem is voltak elvárásaim. Lehet, hogy ha most venném a kezembe már más lenne a véleményem.
    A filmsorozat meg szerintem egész jó, ha az ember nem várja, hogy úgy alakuljanak a dolgok, mint a könyvben. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr