figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2010. január 10., vasárnap

L.J. Smith: Vámpírnaplók

Ezt is nagyon sokan keresik csakúgy, mint a Vámpírakadémiát. Az ő számukra az az információm van, hogy magyarul 2010 áprilisában jelenik majd meg a Könyvmolyképző kiadó gondozásában (előzetes hírek szerint a tv sorozat is akkor érkezik a hazai tévék valamelyikébe).

Ha valaki angolul is bevállalná az elolvasását, mert nem bírja kivárni a tavaszt :) , akkor ajánlom, hogy itt, a bookline oldalán keresgéljen. Egyaránt van új filmes borítós (a képen látható), illetve eredeti borítós változat is.

Update: Az első 3 rész külön - külön könyvben előrendelhető a Könyvmolyképző Kiadónál, filmes (fent látható) borítóval. Ami elég vicces, tekintve, hogy a könyvnek nem sok köze van a filmhez, a 3 főszereplőt leszámítva. Mondjuk mindenképpen jobb, mint az eredeti ősrégi borítók.
A megjelenésekről bővebb info a magyar megjelenések menüpontban található. 

2 megjegyzés:

  1. hm...hát én csalódtam a könyvekben,meg most már a sorozat se olyan mint amilyen a kezdetekben volt.de ez csak az én véleményem.biztos túl sok elvárásom volt ezzel a könyvvel :P

    VálaszTörlés
  2. A könyvekkel úgy vagyok, hogy egyszer mindenképpen megérte elolvasni, de az is igaz, hogy amikor olvastam őket még semmit sem tudtam róluk, így nem is voltak elvárásaim. Lehet, hogy ha most venném a kezembe már más lenne a véleményem.
    A filmsorozat meg szerintem egész jó, ha az ember nem várja, hogy úgy alakuljanak a dolgok, mint a könyvben. :)

    VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)