Ugrás a fő tartalomra

L.J. Smith: Vámpírnaplók

Ezt is nagyon sokan keresik csakúgy, mint a Vámpírakadémiát. Az ő számukra az az információm van, hogy magyarul 2010 áprilisában jelenik majd meg a Könyvmolyképző kiadó gondozásában (előzetes hírek szerint a tv sorozat is akkor érkezik a hazai tévék valamelyikébe).

Ha valaki angolul is bevállalná az elolvasását, mert nem bírja kivárni a tavaszt :) , akkor ajánlom, hogy itt, a bookline oldalán keresgéljen. Egyaránt van új filmes borítós (a képen látható), illetve eredeti borítós változat is.

Update: Az első 3 rész külön - külön könyvben előrendelhető a Könyvmolyképző Kiadónál, filmes (fent látható) borítóval. Ami elég vicces, tekintve, hogy a könyvnek nem sok köze van a filmhez, a 3 főszereplőt leszámítva. Mondjuk mindenképpen jobb, mint az eredeti ősrégi borítók.
A megjelenésekről bővebb info a magyar megjelenések menüpontban található. 

Megjegyzések

  1. hm...hát én csalódtam a könyvekben,meg most már a sorozat se olyan mint amilyen a kezdetekben volt.de ez csak az én véleményem.biztos túl sok elvárásom volt ezzel a könyvvel :P

    VálaszTörlés
  2. A könyvekkel úgy vagyok, hogy egyszer mindenképpen megérte elolvasni, de az is igaz, hogy amikor olvastam őket még semmit sem tudtam róluk, így nem is voltak elvárásaim. Lehet, hogy ha most venném a kezembe már más lenne a véleményem.
    A filmsorozat meg szerintem egész jó, ha az ember nem várja, hogy úgy alakuljanak a dolgok, mint a könyvben. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo