figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2019. május 1., szerda

Múlt & Jövő - Összegzés (52)

A március hónap nagyon rossz volt, de sajnos az április felülmúlta azt. Egy családi tragédia árnyékolta be a hónapot, ami még a mindennapjai létezésemre is kihatott, nem hogy az olvasásra meg a blogolásra. Egyszerűen nem volt sem kedvem, sem energiám, sem lelkierőm semmihez és ez meg is látszik a mennyiségen.De azt hiszem ez ebben a helyzetben teljesen érthető.
Azért a Varjak lakomáját sikerült befejeznem mire elkezdődött a 8. évada a sorozatnak, ez legalább összejött. (A 8. évad egyébként eddig nagyon bejött...)

Aztán Kaylee Ryan Trust the Push című regényét kezdtem el, ez volt a havi újdonság. Lehet, hogy a körülmények miatt, vagy nem tudom, de nem sodort annyira magával, mint a Pull You Through, az írónő előző regénye. Jó volt, csak nem okozott akkora extázist.

Végül a Drivent kezdtem el, és ez esetben audiobook formátumot választottam, igaz, így egy kicsit lassabban haladok vele, de lusta vagyok könyvet tartani a kezemben. Ez most egy ilyen időszak. Azt viszont mindenképpen megállapítottam, hogy a filmsorozat verzió nagyon könyvhű, legalábbis a közepéig tuti (most épp ott tartok).

Forrás:www.vecteezy.com

Az, hogy mi lesz májusban, nem tudom. Sok időm nem valószínű hogy lesz, tanév vége lévén, kicsit sűrű a program, de azért a Drivent szeretném a hétvégén befejezni.

Ezen kívül szeretnék egy várólista csökkentős könyvet olvasni most már tényleg, lehetőleg egy sorozatfolytatást. Több esélyes van, de még nem tudom, melyik lesz a befutó.

Az újdonság valószínűleg Kaylee Ryan új könyve lesz, ami a hónap második felében jelenik meg, de lehet, hogy addig máshoz kapok kedvet. Meglátjuk. Ez egy ilyen hónap lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)