figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2019. április 6., szombat

Múlt & Jövő - Összegzés (51)


Azt hiszem, az idei március nem fog a kedvenceim közé tartozni, olyannyira, hogy inkább kitörölném az egészet egy az egyben. Az eleje még hagyján, de a többi...


Ez sajnos az olvasmányaim mennyiségén is egyértelműen meglátszik, de mivel így is bőven a tervezett ütem előtt vagyok, nem aggódtam.

A hónapot  Broken Prince-szel kezdtem. Nem terveztem, hogy ennyire hamar sort kerítek a Paper Princess folytatására, de egyszerűen nem bírtam ellenállni neki, ráadásul az audiobookot annyira eltalálták, hogy abban a formátumban hallgattam és így még jobban tudtam vele haladni. 

Utána már tudni akartam, hogy mi lesz a harmadik részben, hogy gyorsan arra is sort kerítettem. Eddig nem szerettem egyben darálni a sorozatokat, de mostanában nagyon bejött az, ha egymásután olvasom a részeket. Igaz, a 4. rész az már másik tesó története, így azt későbbre hagytam.

Mivel nemsokára itt a Trónok harca utolsó évada, így nem ártott a ráhangolódás, azért elkezdtem a Varjak lakomáját, de még most sem értem a végére. Ez a rész nem csúszik annyira mint az eddigiek, de nem is egészen olyan, mint a megelőző kötetek.

Aztán a gyerekeknek olvastam az oviban délutánonként A csudálatos Mary-t, mert az évzárón a musical verzió egyik dalára táncolunk majd.

Aztán jött egy olyan magyar regény, ami még nem jelent meg, de voltam olyan szerencsés, hogy blogturnés mivolta miatt már olvashattam, és ez nem volt más, mint Szabó Tamástól a Holdvíz. Elég bevállalós regény, de remélem, hogy mindenkinek legalább annyira fog tetszeni, mint nekem.

Forrás: 123RF.com

Áprilisban igyekszem befejezni a Martin könyvet, még olyan 170 oldal körüli mennyiség van hátra belőle. A 8. évad premierjéig még van kb. egy hetem, addig talán eljutok a könyv végére is.


Aztán már elkezdtük a gyerekekkel a Csipike az óriás törpét, de ez naponta csak pár oldalt jelent, így ezzel biztos lassan haladok majd.


Ezen kívül jó lenne sort keríteni a két elmaradt márciusi könyvre, a Drivenre és a Trust the Push-ra.

Ha még marad időm, és legfőképpen energiám, akkor egy várólistás könyvet jó lenne kipipálni, de még nem tudom, melyikhez lesz éppen kedvem. 

Ja, és persze lesz még majd egy könyvfesztivál is a hónap vége felé...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)