figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. október 1., vasárnap

Múlt & Jövő - Összegzés (33)

A szeptember elég felemásra sikeredett. Nem sokat sikerült olvasnom, mert minden mással voltam elfoglalva, ráadásul megint előjött az a probléma, hogy mikor időm lett volna olvasni, akkor meg elaludtam a könyv felett, mert jelen állapotban az alvás mindennél többet jelent.
A szerencse az, hogy nem is terveztem sok mindent, mert sejtettem előre, hogy ez lesz, legalábbis nagyjából.Elsőként befejeztem Ward Birtoklását, ami most valahogy nem sodort annyira magával, mint szokott. Nem tudom mi lehetett az oka, de remélem a sorozat befejező része valamivel jobb lesz. Sajnálnám, ha nem kapna valami fenomenális lezárást. Egyébként, pont most olvastam, hogy novemberre ígérték magyarul az utolsó rész megjelenését, tehát már nem is kell soká várnom.

Jennifer Ann könyve kapóra jött, hiszen könnyed new adult regénynek ígérkezett. Több dolog miatt is szerettem a kisebb hibái ellenére. Az eleje visszahozta a régi táboros emlékeket, amik nagyon megmelengették a szívemet, a többi része meg kicsit a Thoughtless - trilógiára emlékeztetett, ami szintén szerettem, szóval betalált nagyon.

Utána úgy döntöttem, hogy belekezdek a Keskeny út északra című történelmi regénybe, amiről nagyon sok jót hallottam. Kb. 20 % -nál járok, de még nem érzem  azt az elsöprő érzést, ami miatt elkezdtem. Remélem egy idő után azért előjön majd.

Viszont, hogy némi örömöm is legyen, megint kipipáltam az új és a régi olvasmányt, ráadásul egy várólista csökkentőst is, plusz még a sorozatos kihívással is haladtam. Ilyen szempontból ez a hónap nagyon jól sikerült.


Remélem az októberi hónapom kicsit lazább lesz, jó lenne egy kicsit többet olvasni. Szeretnék sor keríteni Barbara és Allan Pease legújabb könyvére, A válaszra, amit a múlt héten vettem meg Stephen King ezer oldal fölötti monstrumával, az AZzal együtt De ez utóbbi még várat magára. 


Ha ideér időben, akkor James Arthur önéletrajzi könyvét fogom bújni, de persze csak, ha addig sikerül befejeznem a Keskeny utat. Aztán szeretnék még valami könnyedebb regényt is előszedni, ami lehetőleg jó valamelyik kihívásomra. De még nem tudom melyik lesz az.


Nagyjából ez lesz az októberi hónapom, plusz adjatok hozzá sok - sok forró teát és meleg pokrócokat.
Ja, és vennem kéne magamnak egy nagyon szuper kis őszi bokacsizmát, mert a régi már használhatatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)