figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. október 14., szombat

Őszi Book Tag 2.0

Az utóbbi néhány hetem finoman szólva rémálom volt, egy kis káosszal fűszerezve, de most már lassan magam mögött hagyom az őrületet. Kivételesen nem munkahelyi gondok hátráltattak, hanem családiak, ami után azt mondom, hogy inkább ezerszer a munkahelyi hülyeségeket kérem.
Ez okozta azt, hogy nem nagyon volt kedvem és időm írni, sőt, bevallom, olvasni sem nagyon.  Ezért jött jól pont, hogy Abstractelf, az én kis személyes tag- dílerem megdobott egy taggel, ami poszt, de mégse, szóval visszaszoktatásra éppen alkalmas. Témáját tekintve őszi tag, ami tökéletes az időzítését tekintve is. 
Egyébként, miközben a bevezetőt írtam, rájöttem, hogy én ezt a tag-et megcsináltam már egyszer, három évvel ezelőtt. Érdekes lesz látni az azóta beállt változásokat. Direkt nem olvastam el újra azt a posztot, nehogy befolyásoljon.


LEHULLOTT LEVELEK
A világ tele van színekkel. Mondj egy könyvet amin jelen van a piros a citrom és-narancs sárga.

Ere rögtön az egyik kedvencem ugrott be, ami nem más, mint az Illuminae. Egyszerűen imádom a trilógiát, aminek a befejező kötetének megjelenését legnagyobb bánatomra áttették 2018-ra. Szavak nincsenek rá, hogy mennyire kíváncsi vagyok a sorozat végére.


 De ami szintén igazán őszies borító, az a Beautiful Funeral külseje. Félig kopasz fa, hulló színes levelek... Kell ennél több?KÉNYELMES PULÓVER
Végre elég hideg van a kényelmes meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv tölt el melegséggel?

Valahogy erről az érzésről automatikusan a romantikus könyvek jutnak eszembe, azok okoznak ilyen warm and fuzzy érzéseket. Ezúttal a A Sky Full of Secrets ugrott be elsőre.ŐSZI VIHAR
A szél süvít, az eső kopog. Melyik könyv, vagy műfaj lenne amit ilyen napon olvasnál?

Ez az, amire nincs egyértelmű válaszom. Nem nagyon van kimondott műfajom, amit ilyen időjáráshoz kapcsolnék  meg egyáltalán. Ez nem szezonfüggő.
De talán valami sejtelmes atmoszférával rendelkező sztorit választanék, például valami thrillert. Konkrét jelöltem nincs.

HŰVÖS, CSÍPŐS LEVEGŐ
Melyik rideg karakter helyébe lépnél?

Egyikébe sem. Nem igazán tudok szimpatizálni a rideg karakterekkel, így nincs olyan, akinek a helyébe lépnék.

FORRÓ ALMABOR
Melyik az a könyv ami alulértékelt?

Hol is kezdjem a felsorolást?  Kezdetnek Janet Evanovich és Lee Goldberg közös sorozatát mondanám. Szerintem sokkal kevesebben olvasták, mint azt a  sorozat megérdemelné. Vicces, pörgős, nagyon halvány romantika is van benne. Szerintem a tökéletes szórakozást nyújtó elegy. Külön apropója, hogy hamarosan megjelenik a harmadik része magyarul.
KABÁTOK, SÁLAK, KESZTYŰK
Az időjárás hidegebbé vált és ideje, hogy melegebben öltözzünk Melyik az a könyv ami annyira csodás borítóval rendelkezik, hogy legszívesebben csak magadnak tartanád meg?

Egyszerűen imádom az ilyen nagy ruhákat! Ez a zöld ugyan nem a kedvenc színem, lilában inkább el tudnám képzelni, de ettől még csodásnak tartom.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)