figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. február 14., kedd

Fictional Boyfriend Tag

Nem vagyok a Valentin - nap híve, sosem voltam, és nem is valószínű, hogy ez a jövőben változni fog, de amikor ezt a taget megmutatta Absztrakt, tudtam, hogy képtelen leszek ellenállni neki.  Ki ne szeretné kedvenc könyveiből összeválogatni a legsármosabb, legdögösebb, legcukibb főszereplő pasikat? Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek vannak kedvencei, ez a tag ezeket igyekszik összegyűjteni különböző szempontok alapján.1. A legromantikusabb pasi Sokáig gondolkodtam azon, hogy ki is legyen, két befutó volt,, de végül egy hajszállal Liam nyert a The Boy Who Sneaks in My Bedroom Window-ból. Egyszerűen nincs még egy pasi, aki így tudná mondani, hogy Angel...

2. Sötét és morcos rosszfiú, aki valójában rendes Adrian a Vampire Academy sorozatból. Adrian a szenvedő, morcos művészlélek, aki valójában nagyon aranyos, elég csak összehasonlítani, milyen volt a VA-ban és milyen volt a Bloodlines sorozatban.

3. Paranormális pasi - Parának para, de hogy normális - e.... De nem is ezért szeretem annyira Vishous-t a Fekete Tőr testvériségből. Ő olyan amilyen, és ebben rejlik a vonzereje is.

4. A pasi, akit megszelidítenél - Rhage, szintén a testvérek közül. Bár tud ő nagyon cuki is lenne, de az énje másik felére ráférne egy kis szelídítés. De határozottan nem reménytelen eset.

5. Egy fiú a friendzoneban Mr.Green a Ghost Bird sorozatból. Ő az a tipikus pasi, akivel hatalmasakat lehet ökörködni meg viccelődni, és minden szavában ott bujkál a humor, ezért inkább barátságban marad vele az ember, de abban viszont nagyon jó.

6. A lelkitársad Ian a Burokból. Imádom és kész.

Blake Coaltar
7. A pasi, akivel elszöknél  Kellan Kyle (Esztelen - trilógia) Ki ne szökne el ezzel a kissé vadóc és temperamentumos rocksztárral egy kis időre valahová?

8. A pasi, akivel bárhová elmennél Blake Coaltar (The Scarab beetle sorozat). Igen, ő az, akivel bármikor, bárhová, ahová csak akarja. De tényleg. Sármos, udvarias, ugyanolyan a humora (jórészt szarkasztikus), mint nekem. Tökéletes útitárs (is).

9. A pasi, akivel szívesen maradnál egy lakatlan szigeten Tristan (Withering Hope). Nem árt, ha olyan pasi van az ember társaságában, aki ért a túléléshez, vagy legalább feltalálja magát az ilyen reménytelen helyzetekben.

10. Egy badass pasi Declan Cavanagh. Kelley Armstrong egy ízig - vérig badass karaktert alkotott meg Declan személyében, aki nem hiszi olvasson utána. (Undone) 😉


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)