Ugrás a fő tartalomra

Fictional Boyfriend Tag

Nem vagyok a Valentin - nap híve, sosem voltam, és nem is valószínű, hogy ez a jövőben változni fog, de amikor ezt a taget megmutatta Absztrakt, tudtam, hogy képtelen leszek ellenállni neki.  Ki ne szeretné kedvenc könyveiből összeválogatni a legsármosabb, legdögösebb, legcukibb főszereplő pasikat? Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek vannak kedvencei, ez a tag ezeket igyekszik összegyűjteni különböző szempontok alapján.1. A legromantikusabb pasi Sokáig gondolkodtam azon, hogy ki is legyen, két befutó volt,, de végül egy hajszállal Liam nyert a The Boy Who Sneaks in My Bedroom Window-ból. Egyszerűen nincs még egy pasi, aki így tudná mondani, hogy Angel...

2. Sötét és morcos rosszfiú, aki valójában rendes Adrian a Vampire Academy sorozatból. Adrian a szenvedő, morcos művészlélek, aki valójában nagyon aranyos, elég csak összehasonlítani, milyen volt a VA-ban és milyen volt a Bloodlines sorozatban.

3. Paranormális pasi - Parának para, de hogy normális - e.... De nem is ezért szeretem annyira Vishous-t a Fekete Tőr testvériségből. Ő olyan amilyen, és ebben rejlik a vonzereje is.

4. A pasi, akit megszelidítenél - Rhage, szintén a testvérek közül. Bár tud ő nagyon cuki is lenne, de az énje másik felére ráférne egy kis szelídítés. De határozottan nem reménytelen eset.

5. Egy fiú a friendzoneban Mr.Green a Ghost Bird sorozatból. Ő az a tipikus pasi, akivel hatalmasakat lehet ökörködni meg viccelődni, és minden szavában ott bujkál a humor, ezért inkább barátságban marad vele az ember, de abban viszont nagyon jó.

6. A lelkitársad Ian a Burokból. Imádom és kész.

Blake Coaltar
7. A pasi, akivel elszöknél  Kellan Kyle (Esztelen - trilógia) Ki ne szökne el ezzel a kissé vadóc és temperamentumos rocksztárral egy kis időre valahová?

8. A pasi, akivel bárhová elmennél Blake Coaltar (The Scarab beetle sorozat). Igen, ő az, akivel bármikor, bárhová, ahová csak akarja. De tényleg. Sármos, udvarias, ugyanolyan a humora (jórészt szarkasztikus), mint nekem. Tökéletes útitárs (is).

9. A pasi, akivel szívesen maradnál egy lakatlan szigeten Tristan (Withering Hope). Nem árt, ha olyan pasi van az ember társaságában, aki ért a túléléshez, vagy legalább feltalálja magát az ilyen reménytelen helyzetekben.

10. Egy badass pasi Declan Cavanagh. Kelley Armstrong egy ízig - vérig badass karaktert alkotott meg Declan személyében, aki nem hiszi olvasson utána. (Undone) 😉


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo