figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. január 2., péntek

Megjelenő szépségek (32) - január

Boldogságos új évet mindenkinek!

Egy újabb esztendőt hagytunk magunk mögött, de az élet nem áll meg, így a megszokott rovatok sem szűnnek meg. Kötve hiszem, hogy így karácsony után bárki is azzal a gonddal küzdene, hogy nincs mit olvasnia, de ha mégis, akkor lássuk mivel rukkolnak elő a külföldi kiadók az első hónapban.Jamie McGuire: Beautiful Redemption: Szerettem Abby és Travis történetét, azonban még nem jutottam el a többi Maddox fiú történetéhez, de rajta vagyok a témán, és várom a folytatás megjelenését is. Kíváncsi vagyok, lesz - e olyan a sorozat, mint a sorscsapás volt.
(zárójeles megjegyzés: ennek a résznek már sokkal jobban tetszik a borítója, mint az elsőnek. Az a pávás valami borzasztó volt.)
Megjelenés: január 27.


Rob Thomas & Jennifer Graham: Mr. Kiss and Tell Az idei év egyik nagyon várt könyve. Az én kis Marshmallow szívem már nagyon várja a megjelenést, mert a Mars - féle nyomozásokból sosem elég. Van humora, stílusa és van benne egy Logan nevezetű emberke (remélem tényleg többet szerepel majd benne, mint az elsőben). Jó kis névnapi ajándék lesz!
Ez meg mindent megér:

Megjelenés: január 20.

Colleen Hoover: Never Never Ugyan az írónőtől még nem olvastam semmit (pedig több könyve is várólistás), de ez a regénye elég érdekesnek tűnik. Keveset mond ugyan a fülszöveg, de ez teszi annyira érdekessé. Aztán lehet, hogy a kíváncsiságom újfent nagyon megszívat majd.
Megjelenés: január 11.

Jennifer Niven: All the Bright Places Ez is a kiemelt megjelenések közül való. A fülszövege úgy reklámozza, mintha a Csillagainkban a hibát kevernék az Eleanor és Parkkal. És ez már érdekes...
Megjelenés: január 6.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)