figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. június 18., szerda

Vegyes felvágott (40)

Elég rég jelentkeztem már hírekkel, de mentségemre legyen szólva, még azt sem vettem volna észre, ha egy - egy szenzáció kiböki a szemem, annyira el voltam/vagyok havazva az utóbbi időben. De most lazulni látszik a hajtás, úgyhogy hajrá hírmorzsák!Az első hír, ami a Vámpírakadémia/ Vérvonalak rajongóknak valószínűleg már nem is olyan nagyon nagy szenzáció, hogy Richelle Mead bejelentette a Vérvonalak sorozat utolsó részének (hüpp-hüpp) címét, ami THE RUBY CIRCLE lett, és 2015. februárjában vehetjük a kezünkbe. Borítója még nincs, de amint lesz, azonnal mutatom.
Hihetetlen egyébként, hogy lassan már az utolsó kötetet várjuk. Mintha most lett volna, hogy a VA utáni elvonási tüneteimet enyhítve kezdtem bele a Bloodlines-ba, és szerettem meg nagyon - nagyon hamar minden hibájával együtt. Vajon a Bloodlines elvonási tüneteimet mi fogja enyhíteni?

Egy újabb regény kerül a megfilmesítés útjára Lauren Oliver Delirium c. könyvének személyében. A sorozat pilotja június 20-án debütál külföldön, de addig is itt van nekünk egy trailer. 


Érdekel a dolog, még akkor is, ha maga a könyv nem nyűgözött le maradéktalanul, már csak
Emma Roberts miatt is kap egy esélyt. Kíváncsi leszek mekkora lesz a sikere.

A harmadik hír mára az, hogy végre kiderült Rebecca Donovan új könyvének a What If-nek a fülszövege, amely elolvasható az írónő oldalán:
Arra is fény derül a honlapon, hogy a könyv e-book verziója már idén szeptember 16-tól elérhetővé válik, míg a normál könyv formátumra 2015. január 20-ig várni kell. Gyanítom, én nem fogom megvárni a papírverziót, bár később tuti beszerzem azt is, mert kell és kész. :)
Borító még ennél a regénynél sincs, de amint lesz ezzel is jelentkezem, csakúgy mint a Bloodlines #6 esetében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)