Ugrás a fő tartalomra

Könyvajánló (1) - Unearthly

Úgy döntöttem, hogy könyvajánló címen új rovatot indítok itt a blogon. Ezekben a bejegyzésekben hamarosan megjelenő könyvekre fogom felhívni a figyelmeteket kisebb - nagyobb rendszerességgel.

Az első áldozatom a nagy kedvencemmé vált 
novemberben Angyalsors címmel fog megjelenni magyarul.
megjelenési dátum: 2011. november 21.



Fülszöveg:
Cynthia Hand: Angyalsors



Clara Gardner nemrégiben szerzett tudomást arról, hogy félig-meddig angyal. Az ereiben csörgedező angyalvérnek köszönhetően nemcsak okosabb, erősebb és gyorsabb, mint az emberek (akik közé mostantól már nem számíthatja magát), hanem rendeltetést is kap, azaz el kell végeznie valamit ezen a világon. Csakhogy nem könnyű kiokoskodnia, mi is ez a feladat. Látomása – pontosabban az ott megjelenő erdőtűz és vonzó külsejű idegen – nyomán új városba, új iskolába kerül. Miután megismerkedik Christiannel, aki nem más, mint – a szó szoros értelmében – álmai fiúja, kezd összeállni a kép, ám ugyanakkor minden szétzilálódik. Feltűnik ugyanis egy másik srác, Tucker, akinek szemlátomást Clara kevésbé angyali vonásai tetszenek.
Ahogy Clara próbál kiigazodni az érthetetlenné vált világban, addig nem sejtett veszélyek mellett olyan döntési kényszerekkel is szembesül, amelyekről nem is hitte volna, hogy bekövetkeznek az életében – őszinteség és színlelés, szerelem és kötelesség, jó és rossz között kell választania. Végre a látomásából ismert tűz is föllobban, de vajon Clara készen áll-e, hogy vállalja a sorsát?
Az Angyalsors egy tervezett trilógia első része. Megindító mese szerelemről és sorsról, egy lány vívódásáról, hogy a szabályokat kövesse vagy inkább a szívére hallgasson.

Az én véleményem a könyvről: http://nancykonyvei.blogspot.com/2011/03/cynthia-hand-unearthly.html
A könyv facebook oldala: http://www.facebook.com/pages/Angyalsors/224195154316708
A könyv a kiadó oldalán: http://www.olvas.hu/termekek/view/976/angyalsors

Borító:
A könyv eredeti borítóval, az alábbi szépséggel fog megjelenni, értelemszerűen magyar címmel.


Megjegyzések

  1. Szia! Azt lehet tudni , hogy melyik kiadónál fog megjelenni a könyv?

    VálaszTörlés
  2. @Tiktak Szia!
    Igen, lehet: Maxim Könyvkiadó. De az oldalukon még nincs információ a könyvről.

    VálaszTörlés
  3. Jaj de örülök ennek a hírnek:))

    VálaszTörlés
  4. Hm, akkor ezt is hozzáadom a karácsonyi kívánságaimhoz. :)

    VálaszTörlés
  5. Na, ez a könyv engem is érdekel! Kíváncsi vagyok már egy jófajta angyalosra.:)

    VálaszTörlés
  6. @Kelly : Olvastad már? :)
    @Mónika: A fa alá tökéletes lesz :)
    @Szanik: Remélem legalább annyira tetszeni fog, mint nekem. Nagyon aranyos sztori. :)

    VálaszTörlés
  7. Nancy, nem olvastam, pedig megvan. mint mindig, fulladozok a könyvekben, de ezt nem panaszképp mondom. Örülök, hogy végre kezdenek időben bejönni a külföldi sikerkönyvek, nem évek múlva. Erről csupa jót olvastam:)

    VálaszTörlés
  8. @Kelly Ismerős a helyzet, nálam is ez van, azt sem tudom, melyikhez kapjak a sok olvasnivaló közül.
    Tényleg jó, hogy nem kell éveket várni a jó külföldi könyvekre, főleg ha azok ilyenek, mint ez. Persze biztos, hogy lesz olyan, akinek nem annyira fog tetszeni, mint nekem, de remélem, hogy azért sokaknak lesz azonos a véleménye az enyémmel ( és a sok rajongóéval).:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)