figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2011. október 24., hétfő

Könyvajánló (1) - Unearthly

Úgy döntöttem, hogy könyvajánló címen új rovatot indítok itt a blogon. Ezekben a bejegyzésekben hamarosan megjelenő könyvekre fogom felhívni a figyelmeteket kisebb - nagyobb rendszerességgel.

Az első áldozatom a nagy kedvencemmé vált 
novemberben Angyalsors címmel fog megjelenni magyarul.
megjelenési dátum: 2011. november 21.Fülszöveg:
Cynthia Hand: AngyalsorsClara Gardner nemrégiben szerzett tudomást arról, hogy félig-meddig angyal. Az ereiben csörgedező angyalvérnek köszönhetően nemcsak okosabb, erősebb és gyorsabb, mint az emberek (akik közé mostantól már nem számíthatja magát), hanem rendeltetést is kap, azaz el kell végeznie valamit ezen a világon. Csakhogy nem könnyű kiokoskodnia, mi is ez a feladat. Látomása – pontosabban az ott megjelenő erdőtűz és vonzó külsejű idegen – nyomán új városba, új iskolába kerül. Miután megismerkedik Christiannel, aki nem más, mint – a szó szoros értelmében – álmai fiúja, kezd összeállni a kép, ám ugyanakkor minden szétzilálódik. Feltűnik ugyanis egy másik srác, Tucker, akinek szemlátomást Clara kevésbé angyali vonásai tetszenek.
Ahogy Clara próbál kiigazodni az érthetetlenné vált világban, addig nem sejtett veszélyek mellett olyan döntési kényszerekkel is szembesül, amelyekről nem is hitte volna, hogy bekövetkeznek az életében – őszinteség és színlelés, szerelem és kötelesség, jó és rossz között kell választania. Végre a látomásából ismert tűz is föllobban, de vajon Clara készen áll-e, hogy vállalja a sorsát?
Az Angyalsors egy tervezett trilógia első része. Megindító mese szerelemről és sorsról, egy lány vívódásáról, hogy a szabályokat kövesse vagy inkább a szívére hallgasson.

Az én véleményem a könyvről: http://nancykonyvei.blogspot.com/2011/03/cynthia-hand-unearthly.html
A könyv facebook oldala: http://www.facebook.com/pages/Angyalsors/224195154316708
A könyv a kiadó oldalán: http://www.olvas.hu/termekek/view/976/angyalsors

Borító:
A könyv eredeti borítóval, az alábbi szépséggel fog megjelenni, értelemszerűen magyar címmel.


8 megjegyzés:

 1. Szia! Azt lehet tudni , hogy melyik kiadónál fog megjelenni a könyv?

  VálaszTörlés
 2. @Tiktak Szia!
  Igen, lehet: Maxim Könyvkiadó. De az oldalukon még nincs információ a könyvről.

  VálaszTörlés
 3. Jaj de örülök ennek a hírnek:))

  VálaszTörlés
 4. Hm, akkor ezt is hozzáadom a karácsonyi kívánságaimhoz. :)

  VálaszTörlés
 5. Na, ez a könyv engem is érdekel! Kíváncsi vagyok már egy jófajta angyalosra.:)

  VálaszTörlés
 6. @Kelly : Olvastad már? :)
  @Mónika: A fa alá tökéletes lesz :)
  @Szanik: Remélem legalább annyira tetszeni fog, mint nekem. Nagyon aranyos sztori. :)

  VálaszTörlés
 7. Nancy, nem olvastam, pedig megvan. mint mindig, fulladozok a könyvekben, de ezt nem panaszképp mondom. Örülök, hogy végre kezdenek időben bejönni a külföldi sikerkönyvek, nem évek múlva. Erről csupa jót olvastam:)

  VálaszTörlés
 8. @Kelly Ismerős a helyzet, nálam is ez van, azt sem tudom, melyikhez kapjak a sok olvasnivaló közül.
  Tényleg jó, hogy nem kell éveket várni a jó külföldi könyvekre, főleg ha azok ilyenek, mint ez. Persze biztos, hogy lesz olyan, akinek nem annyira fog tetszeni, mint nekem, de remélem, hogy azért sokaknak lesz azonos a véleménye az enyémmel ( és a sok rajongóéval).:)

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)