Ugrás a fő tartalomra

Trófea :)

Gigi jóvoltából kicsiny blogom ismét díjazott lett. :)Akárki, akármit mond, nagyon is jól esnek ezek a pozitív visszajelzések. Látszólag nem nagy dolog, de nekem mégis sokat jelent. :)
Nincs semmi extra feladat a díjjal, csak tovább kell adományozni 10 embernek. Amennyit én képtelen vagyok összeszedni, mert a blogvilágban még csak gólya korú vagyok, úgyhogy egyezzünk ki 5 személyben. :)

Ők pedig a következők a teljesség igénye nélkül :):

1) Olvasokkk! (Mónika és Kethy  könyves blogja) - Azért, mert részben egyezik a könyves izlésünk, meg , mert Mónika volt az első, aki rendszeresen kommentelt a blogomon a kezdet kezdetén. :)

2) FFG  Book (Fantasy girl könyves blogja) - azért, mert ő hívta fel a figyelmemet a magyar fantasy szerzőkre, továbbá mindketten eszméletlenül tudunk áradozni a könyvekről (sokszor pont egymásnak) :)

3) Amadea  (Amadea könyves blogja) - Azért, mert nagyon sok olyan könyvet olvas, ami mellett valószínűleg elmennék, de a véleménye alapján felfigyeltem rá,  megvettem, és nem csalódtam (Pl. Átkozott boszorkák)

4) Könyvoázis (Szanik könyves blogja) - Azért , mert neki is az Vámpírakadémia az egyik kedvenc sorozata :)

5) Gigi olvasmányai (Gigi könyves blogja) - Bár ő már megkapta, de én most visszadobom neki, mert majdnem egyezik a könyves ízlésünk (99%) amiben meg nem egyezünk, arról meggyőzzük egymást :), és, ahogyan ő is mondta, jó olyan emberekkel is találkozni, akik többségében angolul olvasnak.:)

Megjegyzések

 1. Ó, nagyon szépen köszönöm. :) Ennek most nagyon örülök. :))

  VálaszTörlés
 2. Azért jöttem, hogy a VA3-as kritikádat olvassam, és reggel korán ekkora hírt látok a főoldaladon :D
  Nagyon szépen köszönöm!!! *pattog, pattog, pattog*

  VálaszTörlés
 3. Látod, látod! Érdemes hozzám benézni! :)

  VálaszTörlés
 4. Egyébként meg nagyon szívesen :D (Csak ez lemaradt az előző kommentből :D )

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo