figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2021. június 30., szerda

Olvasnivalók a readathonra

Mikor elhatároztam, hogy idén megint lesz a readathon, fogalmam sem volt, hogy mik lesznek a kiválasztott olvasmányok. Még most sem tudom biztosan, mikor ezt a bejegyzést írom, de mivel lassan kezdünk, muszáj leszűkíteni a lehetséges könyvek listáját egy kivitelezhető mennyiségre.

Ezért is jók a challenge-ek, mert még nekem is segítenek a választásban. :)

A nyári regény az viszonylag egyértelmű. Meglepő, de nem sok nyári vagy üdülővárosban játszódó könyv van a várólistámon, így nem nehéz választani. Abbi Glines Forever Too Far c. regénye tökéletesen megfelel, annál is inkább, mert várólista csökkentős könyv is. Hurrá! Első könyv, pipa.

A sorozatfolytatásos ponthoz is jó lenne a Glines regény, tekintve, hogy egy sorozat harmadik része, de törekszem arra, hogy minden challenge-hez más könyvet válasszak. Jónéhány sorozatom van, ami folytatásra vár, de ebből jelenleg egy élvez teljes prioritást, mégpedig Amo Jones Elite Kings Clubja, annak is a hetedik része, a Sancte Diaboli Part Two. Igen ám, de előtte újra kéne olvasnom a part one-t, mivel azt épp akkor olvastam, amikor beteg voltam, és a 39 fokos láz mellett nem igazán maradt meg a tartalma. Persze, az első részt is tervezem a readathon alatt, de ha mégsem végeznék vele, akkor kell egy b terv. Ez lesz a 365 nap második része.  Rendben, második (és harmadik) könyv, pipa.

 
Borító, amin van kék szín. Ez is viszonylag könnyű. Kelly blogszülinapján nyertem a Rebel Heir-t, aminek a címe kék hátterű, így ez lesz a kiválasztott. 

Pasztell színű borító. Lehet, hogy ezzel alaposan megszívattam saját magam? Na, mindjárt körbenézek, hogy a polcomon van - e valami ilyesmi. 

Fél órával később.....

Hát, a polcomon nincs olyan fizikai példány, ami megfelelne a kritériumnak, ezért végignézegettem a goodreads virtuális polcaimat, és ott találtam rá Kirsty Moseley Stand - In Saturday c. regényére, ami a málna fagyi tökéletes mása.


Viharfelhő. Ez is egyértelmű. Amo Jones Sancte Diaboli Part One. Remélhetőleg végzek vele, hogy a második és egyben utolsó rész is sorra kerülhessen.


Csak én érzem úgy, hogy ez egy kicsit sok lesz egy hétre? Áh, mindegy, egyszer élünk. Sikerül, amennyi sikerül.

A +1 meg lehet a Birthday Girl Penelope Douglastól vagy a Havoc sorozat 3. része C.M.Stunich tollából. Ezek közül bármelyiket is választom, hangoskönyvben fogom "olvasni", mert magamat ismerve lesz olyan időszak a héten, amikor csak így fogok tudni haladni az olvasmányaimmal.


Úgy tűnik, megvagyok, sikerült nyolc könyvet összeszedni. Azt már most garantálom, hogy örülök, ha a felét elolvasom, de jó az, ha van opció és lehet váltani, amennyiben az egyikhez éppen nem lesz majd kedvem.

Ti már tudjátok , hogy mit fogtok olvasni? Ha van kedvetek, írjátok meg!

A Readathon facebook csoportja: https://www.facebook.com/groups/1455777834506946


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)