figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2021. június 23., szerda

IV. Nagy Nyári Readathon

Egyik reggel azzal a gondolattal keltem, hogy nagyon hiányzik egy jó kis readathon. Aztán eszembe jutott a hagyományos, saját kis readathonom, és úgy határoztam, hogy bizony idén ismét megrendezem.


Rettenetesen motiváltnak érzem magam, és alig várom, hogy elkezdődjön. Tudom, még másfél hét van a kezdésig, de úgy gondoltam, hogy már most kiteszem a részleteket,  így mindenkinek lesz ideje átrágni, hogy milyen könyveket is szeretne majd olvasni azalatt a bizonyos egy hét alatt. Főleg, ha úgy van, mint én, hogy bőség zavara áll fent...
Szóval, a részletek:

Idén is a cél, hogy kicsit behozzuk a lemaradásunkat, és csökkentsük egy kicsit az olvasatlan könyvek kupacát. Semmi nem kötelező, kinek mi esik jól. Együtt meg valahogy mindig könnyebb.

Időpont:

 2021. július 5. 0:00 - július 11. 11:59

Challenge-ek:

Természetesen iránymutató challengek most is lesznek, igaz, sok újdonságot nem fogak nyújtani, mert legtöbbjük már szerepelt a korábbi readathonokon is. Egy könyvet lehet több ponthoz is használni. Nem kötelező minden ponthoz olvasni, ez inkább a könyvek kiválasztásához mankó. Semmi következménye nem lesz, ha nem olvastok minden ponthoz.

👉 Olvass el egy nyáron vagy egy üdülővárosban játszódó regényt.

👉 Ha már folytatjuk a readathon hagyományát, folytassuk sorozatainkat is. Olvasd el egy megkezdett sorozatod következő részét.

👉 Olvass egy olyan könyvet, melynek a borítóján van kék szín.

👉 Fagylalt - a nyár elengedhetetlen kelléke. Olvass el egy olyan regényt, melynek a borítója pasztell színekben tündököl.

👉 Viharfelhők közelegnek - olvass egy könyvet melynek a borítójában van fekete szín.

👉 +1  Olvass el egy dark romance vagy egy reverse harem műfajába eső regényt (csak mert most ez a két műfaj a nagy szerelmem)

Kapcsolattartás:

A readathonos facebook csoport ismét nyitva lesz, lehet ott is követni az eseményeket, esti sprinteket. Emellett idén újdonságként discordon is lehet majd csatlakozni, csevegni és együtt olvasni. 

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1455777834506946

Discord: https://discord.gg/86aeUfNpDR

Külön jelentkezési lap most nem lesz, viszont annak nagyon örülnék, ha valamelyik platformon jeleznétek felém, hogy részt vesztek, és ha esetleg készül poszt vagy videó az eseményről, arról, hogy mit fogtok olvasni vagy éppen beszámoló, hogy miként sikerült a hét, azt is linkelnétek. Imádom ezeket olvasgatni meg nézni!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)