Ugrás a fő tartalomra

Múlt & Jövő - Összegzés (58)

Október nagyon hamar elrepült, mondjuk ehhez hozzátartozik az is , hogy mozgalmas volt, ezáltal gyorsabban telt az idő. 
Olvasás szempontjából viszont lassabbnak mondható a hónap.

Osho könyvével kezdtem a terveimnek megfelelően, viszont ez a dolog viszonylag rövid ideig tartott csak, ugyanis az első oldalakon annyira felbosszantott, hogy befejezetlenül letettem, és az is biztossá vált, hogy egy ideig nem fogok tőle olvasni. Idő kell hozzá, amíg kiheverem az élethez és a szeretethez való hozzáállását.

Utána muszáj volt valami olyat olvasnom, amiről legalább sejtettem, hogy jó lesz, hogy eltörölje a rossz olvasásélményt. Így következett C.M. Stunich. Nincs nyugtatóbb egy jó kis reverse harem regénynél, főleg, ha még egy kis izgalom is található benne. A Ruthless Boys minden szinten beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Aztán hirtelen felindulásból ( na jó, inkább hiánypótlás céljából, mert hiányom volt tűzoltókból - a sorozatmaratonok átka....) belekezdtem Ward tűzoltós sorozatába. Erősen indított, aztán utána egy kicsit leült a sztori, de a dolgok jelen állása szerint számíthatok rá, hogy nemsokára lesz itt még bonyodalom és izgalom bőven.

Közben elolvastam Szaszkó Gabi hamarosan megjelenő Kora február című regényét is, ami nagyon jól esett. Nekem személy szerint még jobban is tetszett, mint a Pennington tesók története.

A november is elég nyüzsis hónap lesz, úgyhogy sokat nem tervezek, pedig annyi jó könyv vár olvasásra.....


Első célom befejezni Ward könyvét. Utána jöhet majd a Sepety regény, ami októberről csúszik át, ahogyan a The Air He Breathes is. És szerintem ennyi elég is lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo