figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2019. november 1., péntek

Múlt & Jövő - Összegzés (58)

Október nagyon hamar elrepült, mondjuk ehhez hozzátartozik az is , hogy mozgalmas volt, ezáltal gyorsabban telt az idő. 
Olvasás szempontjából viszont lassabbnak mondható a hónap.

Osho könyvével kezdtem a terveimnek megfelelően, viszont ez a dolog viszonylag rövid ideig tartott csak, ugyanis az első oldalakon annyira felbosszantott, hogy befejezetlenül letettem, és az is biztossá vált, hogy egy ideig nem fogok tőle olvasni. Idő kell hozzá, amíg kiheverem az élethez és a szeretethez való hozzáállását.

Utána muszáj volt valami olyat olvasnom, amiről legalább sejtettem, hogy jó lesz, hogy eltörölje a rossz olvasásélményt. Így következett C.M. Stunich. Nincs nyugtatóbb egy jó kis reverse harem regénynél, főleg, ha még egy kis izgalom is található benne. A Ruthless Boys minden szinten beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Aztán hirtelen felindulásból ( na jó, inkább hiánypótlás céljából, mert hiányom volt tűzoltókból - a sorozatmaratonok átka....) belekezdtem Ward tűzoltós sorozatába. Erősen indított, aztán utána egy kicsit leült a sztori, de a dolgok jelen állása szerint számíthatok rá, hogy nemsokára lesz itt még bonyodalom és izgalom bőven.

Közben elolvastam Szaszkó Gabi hamarosan megjelenő Kora február című regényét is, ami nagyon jól esett. Nekem személy szerint még jobban is tetszett, mint a Pennington tesók története.

A november is elég nyüzsis hónap lesz, úgyhogy sokat nem tervezek, pedig annyi jó könyv vár olvasásra.....


Első célom befejezni Ward könyvét. Utána jöhet majd a Sepety regény, ami októberről csúszik át, ahogyan a The Air He Breathes is. És szerintem ennyi elég is lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)