figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. július 29., szombat

Olvasólista a readathonra

Ígértem, hogy külön posztban beszámolok arról részletesen, hogy mit is fogok olvasni ezen az egy hetes olvasómaratonon.

A jelentkezők közül voltak egy páran, akik már megosztották velem, hogy mit is olvasnak majd (apenchantforfantasyBeatrice8, Selly), így most én következem.

Sokat változott a listám az utolsó pillanatig, de végül csak sikerült összeszedni azokat a könyveket amiket olvasni szeretnék az egy hét alatt. Mondjuk kb. 100%, hogy nem fogom tudni elolvasni az összeset, tekintve, hogy mostanában egy rövidebb könyv is minimum három hetet vesz igénybe ( szép kilátások, mi?).Először is a We Were Liars-t szeretném befejezni (igen, elkezdett könyvvel is lehet indulni). Tegnap kezdtem olvasni, de nem sokáig jutottam benne, úgyhogy még majdnem az egész hátravan.
Ez jó a nyaralós challenge pontra.

A 2013 előtti regényem a Fallen Too Far lesz, ezt a könyvet már éves óta szeretném olvasni, és most szinte ordított, hogy őt válasszam.

A kék színű borítót a Becoming Rain fogja képviselni, és ez lesz a sorozatfolytatás is, 2 in 1, de ennyit bőven lehet csalni.

A szabadon választott regényem Ian Harding önéletrajzi könyve lesz.

A kedvencek challenge-et kihagyom, de így is van elég olvasnivalóm (bár az Y-t szívesen újraolvasnám...)

Szóval ezeket választottam, és ezekkel szeretnék haladni. Élő közvetítésem idén nem lesz, de a végén részletes beszámolóval jövök majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)