figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2016. szeptember 1., csütörtök

Múlt & Jövő - Összegzés (20)


Nem vagyok valami top formában az utóbbi pár hétben, így eshetett meg, hogy tegnap egyszerűen elfelejtettem megírni a havi összegzést. Jó, nem dőlt össze a világ, de a rendszerető lelkem kicsit kibillent tőle az egyensúlyából. De most megkísérlem helyreállítani a rendet.


A júliusi hónapot természetesen nem tudtam überelni, de azt hiszem, panaszra így sem lehet okom.


A hónap első olvasmánya Colleen Hoover Hopeless c. regénye lett, amit a várólista csökkentés keretein belül olvastam. Nem volt rossz, de igazán nem is ájultam el tőle. Lesz majd róla poszt egyszer, és abban részletesen kifejtem, mi is volt a problémám.

Ezt követően egy nagyon - nagyon - nagyon rég halogatott folytatást vettem elő, ami sokkal, de sokkal jobban tetszett a vártnál, ez pedig nem volt más, mint a Succusbus on top Richelle Meadtől. Nem tudom, hogy az idő vagy egyéb más tette jobbá, de imádtam. 

Majd újraolvastam a The Raven Boyst, mert utána terveztem továbblépni a folytatására. Az első rész sajnos másodszorra sem nyűgözött le, a folytatásba meg belekezdtem, de sajnos az elején elakadtam és ott félbe is hagytam. Rájöttem, hogy nem igazán nekem való, úgyhogy, azt hiszem, fel is adtam a próbálkozást a sorozattal.

Ekkor elérkezett az idő, hogy kézbe vegyem a hónap egyik leginkább várt olvasmányát, a Beautiful Funeralt. Szavak nincsenek rá, mennyire vártam, és nem okozott csalódást!

Kicsit érzelmi hullámvasútra kerültem a McGuire könyv miatt, amire csak ráerősített Jojo Moyes Mielőtt megismertelek című regénye. Ugyan kivételesen a filmet láttam előbb, de így is tetszett a könyv, és ugyanúgy meg is viselt. 

Majd végül C.L.Stone Accessories című könyvébe kezdtem, ami a The Scarab Beetle sorozat 4. része. Nem értem még a végére, idő hiányában lassabban haladok vele, mint terveztem, de nemsokára elérem a felét.

Sikerült az 1 régi, 1 új olvasmányt kipipálnom, sőt még egy várólista csökkentős könyvet is. A 40 pontos kihívásommal nem igazán haladtam, de még nincs veszve semmi.A szeptember esetemben mindig nagyon nyüzsis és zsúfolt, ráadásul most még az átlagnál is jobban, ezért nem sok olvasnivalót tervezek.

Elsőként szeretném befejezni Kayli kalandjait, aztán, mivel a második rész annyira bejött, beterveztem a Succubus harmadik részét. Ez azért is jó, mert bevállaltam egy kihívást, aminek keretein belül elolvasom a legrégebbi olvasásra váró könyveimet. A Succubus 2009 óta van a listámon.
A várólista csökkentés jegyében szeretném elkezdeni (és be is fejezni) J.R. Ward Bűvöletét, ami a sorozatos kihívásomra is megfelelő alany. Ráadásul Ward, tehát nem lehet rossz. nem, a látszat csal, egyáltalán nem vagyok elfogult


Aztán lesz még itt egy Nerve című könyvecske, aminek a film verziója nagyon - nagyon jónak tűnik, de előbb mindenképpen a könyvet akarom olvasni.  
Új megjelenésnek pedig egy lovas történetet választottam. Azért mertem bevállani Cecily von Ziegesar legújabb regényét, mert a legutóbbi ilyen élményem (Titans) nagyon jól sült el. Remélem ez is legalább annyira jó lesz.


Ha még valami esetleg belefér, amit jelenleg erősen kétlek, akkor megint szabad a gazdát játszom majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)