figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. szeptember 1., kedd

Megjelenő szépségek (40) - szeptember

Ez most csak egy nagyon rövid poszt lesz a megjelenésekről, körítéstől szinte mentesen, mert most csak erre futja. Az iskolakezdést, az tanszereket, írószereket imádom, a szeptembert hivatalosan is utálom. Ennyi.C.J. Daugherty: The Secret Fire Azt hiszem, a szerző neve mindent elmond, és már nagyon várom, hogy megkaparintsam. Nem olyan lesz, mint a Night School, hanem kicsit paranormal. 
Megjelenés: szeptember 10.

Jennifer E. Smith: Hello, Goodbye and Everything in Between Szintén egy ismert név, akinek nagyon jók a regényei, főleg annak ajánlott, aki nagyon aranyos ya romantikára vágyik. Én ugyan most kicsit hadilábon állok a ya műfajjal, de azért ezt a regényt mindenképpen elolvasom.
Megjelenés: szeptember 1.

Janet Evanovich: The Scam A Fox and O'Hare sorozat negyedik része. Én ugyan még csak a második részt olvasom épp most, ez még nem akadályoz meg abban,  hogy ezt is akarjam. Mint egy rossz hörcsög. Ja, és a borító is lila, ami a kedvenc színem.
Megjelenés: szeptember 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)