figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. augusztus 23., szerda

TBR tag

Ismételten kaptam egy tag jelölést, ki mástól, mint Abstractelftől, az én saját bejáratú tag-díleremtől. Ezek a kérdések a rettegett várólistáról faggatnak, miként is döntöm el hogy mi kerül fel és le róla, meg ilyesmik. 


1. Hogyan követed nyomon, hogy mi van a várólistádon?
A goodreads listám alapján. Ott minden fent van, ami érdekel. Legalábbis azt hiszem.

2. Hogyan döntöd el, hogy mit olvasol el a várólistádról legközelebb?
Vannak kihívásaim, amik határt szabnak, így kicsit könnyebb válogatni a több száz könyvből, de általában végül úgyis az aktuális hangulatom dönt, kihívás ide vagy oda.

3. Melyik könyv van a legrégebb óta a várólistádon?
Sherrilyn Kenyon Invincible (Chronicles of Nick, #2), ez 2011 óta van a listán, kb. akkor tettem listára, mikor csatlakoztam a gr-hez. Hogy mikor fogom elolvasni, az viszont nagyon jó kérdés.

4. Egy könyv, amit nemrég adtál hozzá a várólistádhoz?
Két napja került fel a listára a  Capture (Seaside Pictures #1), ami  Rachel Van Dyken  könyve. A sztori az, hogy a sorozatot a 3. résszel kezdtem, és amikor azt befejeztem, úgy döntöttem, hogy elolvasom az első meg a második részét is.


5. Egy könyv, amit csak a borítója miatt raktál a várólistádra.
Esetemben meglepő és mulatságos, de mostanában nem volt ilyen. Ami volt, azt már el is olvastam (és nagyon jó kis regénynek bizonyult).

6. Egy könyv a várólistádon, amit nem tervezel elolvasni.
Ha nem tervezném olvasni, már nem lenne rajta. Időnként alaposan kigyomlálom a listámat és szigorúan leszedem azokat, amik már nem érdekelnek. Felesleges rajta hagyni azokat, amikről tudom, hogy már nem érdekelnek, és ebből kiindulva szinte biztos, hogy nem fogom őket elolvasni. Egyébként lassan megint időszerűvé válik egy alapos szelektálás, és magamat ismerve jó pár regény nem fogja túlélni.

7. Egy, még kiadásra váró könyv a várólistádról, ami miatt izgatott vagy.
Csak egyet lehet mondani? Ne már, ez kínzás! Na jó, ha csak egy lehet, akkor az Illuminae trilógia utolsó része, az Obsidio, ami majd csak 2018 elején érkezik.


8. Egy könyv a várólistádról, amit mindenki olvasott, kivéve te.
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes (Elements #1). Ez az amit mindenkinél látok/láttam, és mindenki ódákat zeng róla. Én még kicsit várok vele, amíg lecseng körülötte a hype, mert valószínűleg a könyv sínylené meg, ha most olvasnám. Azok a fránya elvárások....


9. Egy könyv a várólistádról, amit mindenki ajánl.
Paullina Simons Bronzlovasát ajánlották sokan. 

10. Egy könyv a várólistádról, amit nagyon el szeretnél olvasni.
Mindegyiket? :D Na jó, maradjunk a realitások talaján. Nagyon olvasnám már az Obsidiot meg James Arthur önéletrajzi regényét, de sajnos még egyik sem jelent meg.

11. Könyvek száma a várólistádon.
Jelenleg 323, de ez a szám valószínűleg csökkenni fog az esedékes gyomlálás következében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)