Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (42) - november

Üdv ismét itt! Remélhetőleg mindenki kiheverte a halloween-i buli utóhatásait, vagy ha nem volt buliban, akkor kialudta az este megnézett horrorfilmet, vagy egyéb tevékenységet, amivel elfoglalta magát.
Én most ott tartok, miután megnéztem a novemberi megjelenéseket, hogy inkább visszabújnék aludni, annyi van, úgyhogy  kezdjünk is hozzá a felsoroláshoz.


C.L.Stone: The Healing Power of Sugar - Ez az a regény, amit mindenképpen olvasni fogok rögtön megjelenés után, hiszen ez az én kis guilty pleasure-öm. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy még mindig annyira fog - e tetszeni vagy már leült az előző hónapokban tapasztalt lelkesedésem.
Megjelenés: november 24.

Becca Fitzpatrick: Dangerous Lies Az írónő előző könyve, a Black Ice nagyon bejött a thriller vonallal, ezért kapott ez a regény is helyet a listán, mert ebben is van ilyen cselekményszál. Remélem legalább olyan jó lesz, mint az.
Megjelenés: november 10.

Ellen Hopkins: Traffick Az írónő Tricks c. regényének folytatása, amit ugyan még nem olvastam, de ez nem akadályoz meg semmiben. A versforma és a minőség miatt simán kiolvasható egy nap alatt 1-1 könyve.
Megjelenés: november 3.

Jamie McGuire & Teresa Mummert: Sweet Nothing Jamie regény, tehát kötelező darab. New adult is, tehát még inkább. Meglátjuk milyen hatással lesz a stílusára az, hogy itt társszerző is van.
Megjelenés: november 1 (azaz ma)

Leah Raeder: Cam Girl Az írónő másik regénye annyira felkavaró, de egyben jó is volt, hogy muszáj elolvasnom az új könyvét mese nincs. A fülszöveg alapján érzelmekben és drámában itt sem lesz hiány.
Megjelenés: november 3.

S.C.Stephens: Untamed A Thoughtless sorozat 4. része. A 3. részt jövőre tervezem olvasni, ebből kifolyólag ez is csak jövőre kerülhet sorra, de emlékeztetőnek ide is betettem. Ez Griffin kötete lesz, kíváncsian várom, hogy szorult - e belé valamennyi komolyság, és hogyan veszi majd az akadályokat.
Megjelenés: november 3.

Richelle Mead: Soundless Az írónő új regénye, ami ezúttal önálló kötet. Nem olvastam még tőle szinte semmit a VA könyvein kívül, ezért kíváncsi vagyok más univerzumban mit alkot.
Megjelenés: november 10.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo