figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. november 1., vasárnap

Megjelenő szépségek (42) - november

Üdv ismét itt! Remélhetőleg mindenki kiheverte a halloween-i buli utóhatásait, vagy ha nem volt buliban, akkor kialudta az este megnézett horrorfilmet, vagy egyéb tevékenységet, amivel elfoglalta magát.
Én most ott tartok, miután megnéztem a novemberi megjelenéseket, hogy inkább visszabújnék aludni, annyi van, úgyhogy  kezdjünk is hozzá a felsoroláshoz.


C.L.Stone: The Healing Power of Sugar - Ez az a regény, amit mindenképpen olvasni fogok rögtön megjelenés után, hiszen ez az én kis guilty pleasure-öm. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy még mindig annyira fog - e tetszeni vagy már leült az előző hónapokban tapasztalt lelkesedésem.
Megjelenés: november 24.

Becca Fitzpatrick: Dangerous Lies Az írónő előző könyve, a Black Ice nagyon bejött a thriller vonallal, ezért kapott ez a regény is helyet a listán, mert ebben is van ilyen cselekményszál. Remélem legalább olyan jó lesz, mint az.
Megjelenés: november 10.

Ellen Hopkins: Traffick Az írónő Tricks c. regényének folytatása, amit ugyan még nem olvastam, de ez nem akadályoz meg semmiben. A versforma és a minőség miatt simán kiolvasható egy nap alatt 1-1 könyve.
Megjelenés: november 3.

Jamie McGuire & Teresa Mummert: Sweet Nothing Jamie regény, tehát kötelező darab. New adult is, tehát még inkább. Meglátjuk milyen hatással lesz a stílusára az, hogy itt társszerző is van.
Megjelenés: november 1 (azaz ma)

Leah Raeder: Cam Girl Az írónő másik regénye annyira felkavaró, de egyben jó is volt, hogy muszáj elolvasnom az új könyvét mese nincs. A fülszöveg alapján érzelmekben és drámában itt sem lesz hiány.
Megjelenés: november 3.

S.C.Stephens: Untamed A Thoughtless sorozat 4. része. A 3. részt jövőre tervezem olvasni, ebből kifolyólag ez is csak jövőre kerülhet sorra, de emlékeztetőnek ide is betettem. Ez Griffin kötete lesz, kíváncsian várom, hogy szorult - e belé valamennyi komolyság, és hogyan veszi majd az akadályokat.
Megjelenés: november 3.

Richelle Mead: Soundless Az írónő új regénye, ami ezúttal önálló kötet. Nem olvastam még tőle szinte semmit a VA könyvein kívül, ezért kíváncsi vagyok más univerzumban mit alkot.
Megjelenés: november 10.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)