figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2009. augusztus 12., szerda

J.R.Ward :Fekete tőr testvériség 3.

Vigyázat,aki nem szeretné megtudni előre hogyan alakul főhőseink élete óvatosan olvassa a következő gondolatfoszlányaimat, mert lelőhetek előre egy- két "poént".
Szóval J.R. Ward Fekete tőr testvériség című sorozatának 3. részét (Megsebzett szerető címmel) végeztem ki a minap röpke 3 nap alatt.
Olvastatja magát, izgalmas. Aki olvasta az első 2 részt és tetszett neki, ezt is imádni fogja. Ebben a részben a történet gyakorlatilag 2 szálon fut - Zsadist a zord testvériség tag és John a befogadott fiú élete van előtérben. A cselekménybe nem akarok nagyon belemenni, de lényeg, hogy derülnek ki a könyv folyamán nagyon - nagyon érdekes dolgok az egyes szereplőkről. Talán ebben a részben tudhatunk meg a legtöbbet a testvériség minden tagjáról. Egyetlen nagy szívfájdalmam, hogy a zord, vad és látszólag érzéketlen Zsadistból az írónőnek a könyv végére sikerült egy tökéletes nyámnyilát csinálnia, ami azért durva. Azért azt már soknak érzem, hogy egy harcos aki rettentően erős, érzéketlen,vad szinte már gonosz, pár hónapon belül úgy megváltozzon, hogy egy érintésre elsírja magát többször is társaságban. Kicsit nagyra sikeredett a kontraszt és így számomra Zsadist figurája hiteltelenné vált a végére.
De lehet, hogy velem van a gond mert bejönnek a kissé "vad" pasik és nehezen viselem, ha (különösen érzékeny)papucs lesz belőlük... :)
Egyébként, ha az ember eltekint az utolsó fejezettől (súlyos személyiségváltozástól), a könyv nagyon jó. Minden van benne, ami kell.
Magyarul eddig 5 rész jelent meg. Szokás szerint fent a magyar, lent az eredeti borító. Nálam ismét az utóbbi viszi a pálmát.

Értékelés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)