figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. augusztus 14., kedd

Vegyes felvágott (6)

Itt az ideje az újabb nasizásnak. Na, nem kell annyira megijedni (idáig hallottam a felhördüléseket), nem sütikről beszélek, hanem kizárólag fincsi könyves hírekről.


Először is Vámpírakadémia és Vérvonalak rajongók figyeljenek!. Richelle Mead közzétette a The Indigo Spell 1 fejezetét a blogján, amiért nagyon imádjuk.
Ezen a linken el lehet olvasni : http://richellemead.com/excerpt/excerpt20.htm
Én még nem vettem rá magam, mert, ha most elolvasom, akkor akarom azonnal  az egész könyvet és az még messze van, nagyon messze (2013. február 12.)
De addig is itt van a fülszövege, lehet találgatni mi is fog történni pontosan.
 In the aftermath of a forbidden moment that rocked Sydney to her core, she finds herself struggling to draw the line between her Alchemist teachings and what her heart is urging her to do. Then she meets alluring, rebellious Marcus Finch--a former Alchemist who escaped against all odds, and is now on the run. Marcus wants to teach Sydney the secrets he claims the Alchemists are hiding from her. But as he pushes her to rebel against the people who raised her, Sydney finds that breaking free is harder than she thought. There is an old and mysterious magic rooted deeply within her. And as she searches for an evil magic user targeting powerful young witches, she realizes that her only hope is to embrace her magical blood--or else she might be next.

A másik nasi (érzem ám, ahogyan sokan forgatják a szemüket erre a szóra, de nem baj :) ma kínozzuk az olvasókat nap van :P) mára a drága Morganville-i vámpírokkal kapcsolatos. A 13. rész címe Bitter Blood lesz. Bár lehet, hogy ezt már írtam, de most lusta vagyok visszakeresni :) De akkor mondok olyat, amit még biztos nem írtam, mégpedig azt, hogy a 14. rész címe (ami 2013. májusában jelenik majd meg) a Fall of Night címet kapta és ez bizony már az utolsó előtti rész a sorozatban, hacsak nem hosszabbítanak még egyszer szerződést.
Ebben a sorozatban is be kéne hozni a lemaradásomat, de túl sok könyv, túl kevés idő.... De ne is figyeljetek rám, csak hangosan gondolkozom. :)

A harmadik hírnek a Glee rajongók örülhetnek különösen, hisz a sorozat egyik sztárjával nevezetesen Kurttel ( Chris Colfer) függ össze. És hogy hogyan jön össze Kurt és a könyvek?
Úgy ,hogy a színész Young adult regénye nemsokára megjelenik még idén novemberben (2012. november 20.), Struck by Lightning címel. Megmondom őszintén, hogy meglepődtem ezen, nem is gondoltam rá hogy ír. Állítólag a fiatalabb korosztálynak már írt egy könyvet és az igencsak nagy sikernek örvendett, ezért gondolta, hogy egy YA regénnyel is megpróbálkozik. A történet nem tűnik rossznak, úgyhogy várós. 
Fülszövege:
Struck By Lightning: The Carson Phillips Journal follows the story of outcast high school senior Carson Phillips, who blackmails the most popular students in his school into contributing to his literary journal to bolster his college application; his goal in life is to get into Northwestern and eventually become the editor of The New Yorker. At once laugh-out-loud funny, deliciously dark, and remarkably smart, Struck By Lightning unearths the dirt that lies just below the surface of high school. At a time when bullying torments so many young people today, this unique and important novel sheds light with humor and wit on an issue that deeply resonates with countless teens and readers
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)