figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. augusztus 5., vasárnap

Nyálcsorgatás (4) - Augusztus

Picit el vagyok csúszva a megjelenéses bejegyzéssel, hiszen igencsak benne járunk már az augusztus hónapban, de mint mondani szokták, jobb későn, mint soha. Így hát lássuk melyek azok a könyvek, amik megragadták a figyelmemet ebben a hónapban.
Egyébként most nem lesz annyira sok, úgy látszik nyugi van a könyvpiacon is. :)


1) Pittacus Lore: Rise of the Nine  Igazság szerint a második részét még nem olvastam a sorozatnak, de ez nem akadály. Ettől még akarom a 3. részt is.
Megjelenés: augusztus 21. 

2) Kelly Creagh: Enshadowed  Végre, végre , végre. Nem is tudom mióta várok erre a könyvre. Imádtam a sorozat első részét, a Nevermore-t, és remélem ez is legalább annyira be fog jönni. A borítót már imádom.
Megjelenés: augusztus 28.

3) Kendare Blake: Girl of Nightmares  A vérbe öltözött Anna folytatása. Igaz, az is itt figyel a polcomon, de még nem értem el addig, hogy kézbe is vegyem. Azt hiszem megvárom a magyar megjelenést ennél a résznél is, ha már egyszer az első rész magyarul van meg, de gondoltam van, akit angolul is érint, azért került fel a listára.
Megjelenés: augusztus 7.

4) Corrine Jackson: If I Lie  Azt hiszem ezt a könyvet is akkor tettem fel az olvasnivalók listájára, amikor a jelenleg is olvasott While He Was Awayt. Körülbelül ugyanaz a téma, elszakított szerelmesek, a pasi háborúban, a lány meg otthon. A While He... eddig nagyon bejött, remélem ez a könyv is hasonlóan teljesít majd. És természetesen imádom a fekete - fehér borítókat.
Megjelenés: augusztus 28. 

5) S.A. Bodeen: The Raft  Mindig is bírtam az ilyen történeteket, ami hajótörésekről szól, de eddig még csak filmen sikerült találkoznom velük. És akkor most jött a The Raft, és kétség sem fért hozzá, hogy ezt olvasnom kell. 
Megjelenés: augusztus 21.

6)Lisa Luedeke: Smashed  Újabb komoly témás könyv tök jó borítóval. Alkohlizmus, iskolai bántalmazás és szerelem.
Megjelenés: augusztus 21.

És az elmaradhatatlan "talán kupac":
David Levithan: Every Day  Megjelenés: augusztus 28.
Sangu Mandanna: The Lost Girl  Megjelenés: augusztus 28.
Alyssa B. Sheinmel: The Stone Girl   Megjelenés: augusztus 28.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)