figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2009. október 4., vasárnap

Rudolph Ballentine,Szvámi Ráma: Jóga és pszichoterápia

Ez is egy olyan könyv, amit nem fogok értékelni. Aki érdeklődik a témában és kicsit jobban elmerülne benne, annak bátran ajánlom. A jóga és a pszichoterápia közötti összefüggéseket, kapcsolatot vagy épp ellentmondásokat nagyon világosan és témához képest "egyszerűen" írja le, magyarázza meg. Aki már kapcsolatba került a jógával, annak sok tévhitet eloszlathat a szerző trió, és olyan dolgokra is ráébreszthetnek, amik egyértelműek és mégsem mindenki veszi észre őket.
Viszont némi pszichológia előképzettség nem árt hozzá, mert elég sok az utalgatás, amit háttértudás nélkül nem nagyon lehet megérteni.
Ennél többet nem is nagyon tudok írni. A maga kategóriájában nagyon jó könyv, akit viszont nem mozgat meg a jóga vagy a pszichológia "hogyan-ja és miértje", az nem fogja tudni végigolvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)