figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2009. október 24., szombat

Müller Péter: Varázskő

 "Müller Péter nem "olvasóknak", hanem lelki társainak ír, akik tovább élik és szövik a gondolatait. Derűsen, bölcsen, élvezetesen mesél. Akik olvasták írásait a Nők Lapjában, tudják, hogy mindegyik meséjében titkot rejt el. Olyan magot, mely fává növekedhet. Varázsszavakat tud, melyek élni segítenek."


Azt hiszem ki kell osztanom az első 1 smiley-t érő értékelésemet. :( Nem tudtam végigolvasni a könyvet. A hiba valószínűleg bennem keresendő, mert az előző 2 könyvét (Szeretetkönyv , Örömkönyv) végigolvastam és tetszett. Ezzel azonban valahogy nem boldogultam. Talán azért, mert  nem voltam a könyvhöz illő hangulatban, és az olvasás ideje alatt sem lett jobb a helyzet. Most azokat a gondolatokat , mondatokat sem igazán találtam meg benne (legalábbis a könyv azon részében amit elolvastam), amiket a másik kettőben értékeltem, és elgondolkodtatónak találtam, ami úgy igazán megfogott volna. Nincs ezen mit szépíteni. Esélyes volt, hogy belefutok már egy ilyen könyvbe is. Sajnálom, hogy pont ez lett az 

Értékelés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)