figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. november 17., vasárnap

Versatile blogger award

Díjat kaptam!
Ez mindig öröm, főleg akkor mikor le vagyok hangolva. Niki éppen ezért nagyon ráérzett, mikor van szükségem egy kis vidításra. Még egyszer köszi, Niki! Nem jöhetett volna jobbkor. :)
Két heti ágyban nyűglődés után végre fel is tudtam kelni, hogy feltegyem a blogra ezt a kitüntetést.A szabályok a következők:
Kép forrása: http://kreativannikivel.blogspot.hu/
Szóval most jön az a dolog, hogy írni kéne magamról 7 érdekes dolgot, amivel mindig megszenvedek. Nem vagyok valami érdekes személyiség, így sosem tudom mit írjak magamról, de azért megpróbálkozom a lehetetlennel.

 1. Szeretek kikapcsolódásként fordítani. Bármit, ami elém kerül, de most épp egy regény van soron (mielőtt bárki rákérdezne - szigorúan saját célra készül, és nem adom ki a kezeim közül) Biztos néhányan furán néznek most, hogy hogy lehet a fordítás kikapcsolódás. Talán abban rejlik a titka, hogy egész nap teljesen más fajta igénybevételnek vagyok kitéve, így munka után kimondottan jól esik elmerülni a magyar és az angol nyelv szépségeiben, tényleg teljesen kikapcsol.
 2. Ez nem tudom mennyire számít érdekességnek, de van egy golden retrieverem, akit imádok. Ő az első ilyen fajta kutyám, és már 7 éve társam jóban - rosszban, még akkor is, ha néha hajlamos a saját feje után menni és azt csinálni, amit az ő kis okos fejével kigondolt. Maradjunk annyiban, hogy nem egy elveszett gyerek. De hogy egy nagy gyerek, az biztos... Sikerült elérnie azt, hogy a következő kutyám (ami remélhetőleg soká lesz még), ugyanilyen fajta lesz.
 3. A harmadik, amit rólam tudni lehet az az, hogy baromi nehezen viselem a változásokat - valószínűleg szűz csillagjegyemnek és aszcendensemnek köszönhetően. Nagyon nehezen állok rá új dolgokra, amit a régi beváltak helyére hivatottak költözni, hatszor meggondolom, körbejárom a témát előtte. Meg utána is, hogy megnyugtassam magam afelől, hogy jól döntöttem. Finoman szólva sem szeretem ezt a tulajdonságomat, de az évek alatt megtanultam együtt élni vele.
 4. Mindenki fél, illetve jobban mondva retteg vagy éppen undorodik valamilyen állattól. Nekem erre a posztra a medvék jutottak. Egy kiskori élmény nyomán költözött belém ez a dolog, és azóta is kitart. Kinek a pókok, kinek a medvék. (egyébként a pókoktól is visítva menekülök...)
 5. Minden nap gyalog járok dolgozni. Jó, ehhez az is hozzátartozik, hogy 5 percre lakom a munkahelyemtől (ha nagyon andalogva megyek, akkor 8 perc a menetidő), de akkor is jól hangzik.
 6. Imádom a kókuszt. Bármilyen formában. Kókuszgolyó, kókuszkocka, kókuszos csoki, kókusztej. Egy adag jó kókuszos fagyival bármire rá lehet venni, a lelkemet eladom érte... Ja és most is kókuszos - málnás ásványvizet iszom. Volt kókusz illatú parfümöm is.
 7. Ha már megemlítettem a parfümöket, zárásképpen be kell vallanom, hogy súlyos parfüm - függőségben szenvedek. Imádom őket. Minden hangulatomra más fajtát használok. Van aki bélyeget gyűjt, én parfümöket.

4 megjegyzés:

 1. Ezt nagyon jó volt olvasni :) Jaj de kár hogy nem bírod a medvéket, én imádom őket, van is egy plüssmacim, annyi idős mint én, elég viharvert szegény.
  Látom nem csak a mi kutyánk önállósítja magát akkor :D A gyaloglásért pedig irigyellek, mert az enyém így néz ki hogy: villamos, villamos, vonat, 15 perc séta. Cirka másfél óra mire eljutok a munkába :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Medvék tekintetében Micimackónál meghúztam a határt, bár koalák még becsúsztak, mert azok nem is igazán olyan medvések. :)
   Jujj, nem irigyellek! Meg is bolondulnék, ha minden reggel ennyit kellene utaznom. Hosszabb sétával is ellennék, csak tömegközlekedni ne kelljen. Nagyon utálom.

   Törlés
 2. A tömegközlekedés még oké, inkább hazafelé rossz hogy ha pl lelépek 6kor fél 8 után érek haza, de hát ez az ingázás és én Bpről kifelé ingázok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez nagyon kegyetlen tud lenni. Én suliba jártam így, 2,5 óra volt az út. :D Finoman szólva sem kedveltem :D

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)