figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. november 12., kedd

Vegyes felvágott (32)

És igggggeeeeeen!!!! Végre ma reggel kijött a 6. The Fiery Heart trailer is.


Pontosan egy hét múlva, azaz november 19-én a szerencsésebbek már a kezükbe is foghatják a könyvet. A kevésbé szerencséseknek még egy pár napot ácsingózniuk kell és nézni, ahogy a többiek már ujjongva szorongatják meg pózolnak vele (nevezzetek undoknak meg irigynek, de ezt a részét utálom a legjobban).
Én konkrétan már tűkön ülök, alapból is, de most hogy végignéztem egyben  mind a hat trailert, még inkább csigalassúsággal telnek azok a nyamvadt napok a megjelenésig. Vágom a centit kb. na, de addig is, ha valaki lemaradt volna valamelyik trailerről itt összegyűjtöttem az összeset egy helyen.
Bevallom a negyedik valahogy nekem is kimaradt, hogy hogyan, arról fogalmam sincs, de most én is jól megnéztem. :)
Szóval már csak nagyjából 6 nap 15 óra és 58 perc a megjelenésig, addig pedig hiánypótlásként nézegessétek a trailereket! (Adrian miatt totál megéri ;)) )
2 megjegyzés:

 1. Már én is előrendeltem, és nagyon várom:)
  Viszont ezektől a trailerektől rosszul vagyok. Oké, hogy amatőrök nagyon a színészek, csak Sydney annyira nem ilyen mint ez a malacképű csaj, akinek semmi értelem nem pislákol a tekintetében, ráadásul alkatilag sem illik a szerephez, mert nem egy skinny bitch...
  Adrianról meg nem is mondok semmit...

  VálaszTörlés
 2. Amatőrök, de becsülöm őket, mert nagyon lelkesek. :) Sydney-t én sem így képzeltem, de pont olyat úgysem fognak tudni találni, aki az összes rajongó elképzelésének megfelel.
  Adriannal nincs gondom, nagyjából megfelel annak, ahogy elképzeltem, de ez megint csak az egyéni képzeleten múlik. :)
  És bizony, lehetne már nov. 19... :))

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)