figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. február 28., szombat

Múlt & Jövő - Összegzés (2)

Véget ér lassan a február is, és ahogy a mondás tartja: január, február, itt a nyár. Nagyon hiszek ebben, de lássuk, mivel is telt a hónap és mik a tervek a (remélhetőleg) napsütéses márciusra.

Nem mondhatnám, hogy szerencsés hónap volt ez a február. Alapvetően nagyon nehezen tűröm a tél utolsó szakaszát, már a napsütéses, tavaszi időre vágyom és emiatt alapból nagyon szenvedek, ráadásul minden területen kicsit besűrűsödtek a dolgaim, úgyhogy nem volt annyi időm az olvasásra, mint terveztem, mert ha végre eldőltem az ágyon, hogy kézbe vegyem a könyvet, menten el is aludtam.


Úgyhogy az eltervezett könyveknek csak nagyjából a felét sikerült elolvasnom, ami siralmasnak tekinthető a januári mennyiséghez képest.

Elsőként befejeztem a második Veronica Mars regényt, ami egészen jól sikerült, hozta Neptun hangulatát.  Közben megérkezett az Angelfall második része, a World After és annak estem neki és jujj, de jó is volt! Raffe verhetetlen és nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az angyalok hatalmi játszmájának a vége. Jer' már május, hogy olvashassam a befejező részt! 

 


Ezután egy aranyos kis MG regény akadt a kezembe, a Rooftoppers, de erről majd egy későbbi alkalommal mesélek. Aztán végre elkezdtem a várva várt Bloodlines záró kötetet, a The Ruby Circle-t, de valamiért nem csúszott, pedig halál izgalmasnak ígérkezik, úgyhogy egy könnyedebb new adultot kezdtem meg mellé, a Beautiful Obliviont, ami iszonyat jó választásnak bizonyult, és nagyon simogatta a kis lelkemet ebben a túlhajszolt időszakban, ennek megfelelően 3 nap alatt ki is végeztem.


Úgyhogy 3 egész meg 2 fél regényt olvastam a hónapban. Azt viszont kipipálhatom, hogy megvolt az egy régebbi és az egy új megjelenés (Rooftoppers és The Ruby Circle), és jó pár pontot sikerült kihúznom a 2015-ös kihívásból is.

Ennek tekintetében azonban nagyon óvatosan kell terveznem márciusra, mert ez a hónap sem ígérkezik olyan nagyon eseménymentesnek.

Szeretném befejezni a The Ruby Circle-t, ez az elsődleges cél. Az új megjelenés a Me Being Me is Exactly as Insane as You Being You lesz előzetes terveim szerint. Road -tripes is, meg rendhagyó formátumú is (az egész listákban íródott), úgyhogy ő lesz a tökéletes alany.
Aztán előző hónapról görgetem tovább a Jennifer Niven regényt, mert nagyon böki a csőrömet, meg A beavatottat, mert meg kéne már nézni a filmet, de előtte el kéne olvasni a könyvet.
Beterveztem még egy new adultot is a biztonság kedvéért, az Effortless-t S.C. Stephenstől. És még betettem a Black Ice-t is a lista végére, bár nem tudom ez mennyire fog bejönni, thrillerekkel eddig nem nagyon volt kapcsolatom, YA thrillerekkel meg főleg nem. Majd meglássuk.
Ezen kívül van még két könyv, amit valahogy be kéne szuszakolnom, mert határidősök, de hogy hová és mikor, azt nem tudom...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)