figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. február 2., hétfő

Megjelenő szépségek (33) - február

Olyan gyorsan eltelt az év első hónapja, hogy csak na. Kettőt pislantottunk és már február van. Esett egy kis hó is (itt nálunk alig - alig), de most már úgy vagyok vele, hogy ezzel letudtuk a telet és jöhet a tavasz. Korai? Nem baj! Álmodozni lehet, az nem fáj és nem kerül pénzbe. De mielőtt nekiállnánk csomagolni a nyári utazásokra, azért még előttünk a farsang, a tél elűzése is, koncentráljunk tehát az előttünk álló hónapra, amikor is jó pár érdekes olvasnivaló kerül ki a boltok polcaira.Melissa Landers: Invaders (Alienated #2) Az Elidegenítve tetszett annyira, hogy érdekeljen a folytatás, főleg, hogy elég érdekes helyzetben maradtak főszereplőink az első rész végén, annyira, hogy ebből még bármi lehet. Azonban valószínűleg várnia kell a magyar megjelenésig, ha már az elsőt is magyarul olvastam.
Megjelenés: február 3.


Cynthia Hand: The Last Time We Say Goodbye Az Angyalsors után az írónő fantasy - mentes, önálló könyvbe kezdett, elég rázós témával, a gyásszal a középpontban. Kíváncsi leszek, milyen reakciót vált majd ki az olvasókból.
Megjelenés: február 10.

Victoria Scott: Salt  & Stone (Fire & Flood #2) Gigitől kaptam meg az első rész, amit hamarosan majd olvasni is szeretnék, és reménykedem, hogy nagyon - nagyon jó lesz, ezért került bele a kalapba a folytatás is. Ráadásul imádom a borítóját is.
Megjelenés: február 24.

Jessica Sorensen: Saving Quinton (Nova  #2) Szintén névnapomra rendeltem meg a sorozat első részét, de bevallom magabiztosan tettem listára a folytatást is, mert Sorensen eddig nem okozott csalódást. Reméljük nem most kezdi el, ezzel a sorozattal.
Megjelenés: február 3.

Jessica Khoury: Kalahari (Corpus #3) Szeretem az ilyen túlélős történeteket, akár filmben, akár könyvben. Ugyan, ez egy sorozat 3. része, de az írónő azt írta valahol, hogy nem függnek össze szorosan a részek, így tetszőleges sorrendben is lehet olvasni, mert csak az univerzum közös bennük, ahol játszódik.
Megjelenés: február 24.

Richelle Mead: The Ruby Circle (Bloodlines #6) Azt hiszem, ezt nem kell különösebben magyaráznom. Sorozatzáró, Richelle Mead, Sydrian. Ennyi.
Megjelenés: február 10.

Jay McLean: Where the Road Takes Me Nem ismerem az írónőt, nem hallottam még róla semmit, de megakadt a szemem a regényen, mert road - trip és azt szeretem, meg NA, amit szintén szeretek. Ennyi elég volt ahhoz, hogy el akarjam olvasni.
Megjelenés: február 10.

Michele Tucker: What's Left of Us Igazából nem tudom, mi fogott meg a könyvben, mert a fülszöveg nem sokat sejtet, de a megérzéseim azt súgják, hogy ezt bizony olvasnom kell. Meglátjuk mennyire súgtak igazat, és mennyire volt j a tippjük.
Megjelenés: február 4.

Lisa Schroeder: My Secret Guide to Paris Az írónő könyveit imádom, a zenei ízlésével együtt, még akkor is , ha legnagyobb sajnálatomra már nem versformában írja a regényeit. Ennek ellenére várós ez a Párizsba kalandozós történet.
Megjelenés: február 24.

2 megjegyzés:

  1. 9! Hát hová lett a világ? :O Még nekem is csak 10 van. :D

    VálaszTörlés
  2. Hát persze, keltsd csak bennem a lelkiismeret furdalást nyugodtan. Nincs még elég bűntudatom a sok könyv miatt amúgy is :D

    VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)