Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (33) - február

Olyan gyorsan eltelt az év első hónapja, hogy csak na. Kettőt pislantottunk és már február van. Esett egy kis hó is (itt nálunk alig - alig), de most már úgy vagyok vele, hogy ezzel letudtuk a telet és jöhet a tavasz. Korai? Nem baj! Álmodozni lehet, az nem fáj és nem kerül pénzbe. De mielőtt nekiállnánk csomagolni a nyári utazásokra, azért még előttünk a farsang, a tél elűzése is, koncentráljunk tehát az előttünk álló hónapra, amikor is jó pár érdekes olvasnivaló kerül ki a boltok polcaira.



Melissa Landers: Invaders (Alienated #2) Az Elidegenítve tetszett annyira, hogy érdekeljen a folytatás, főleg, hogy elég érdekes helyzetben maradtak főszereplőink az első rész végén, annyira, hogy ebből még bármi lehet. Azonban valószínűleg várnia kell a magyar megjelenésig, ha már az elsőt is magyarul olvastam.
Megjelenés: február 3.


Cynthia Hand: The Last Time We Say Goodbye Az Angyalsors után az írónő fantasy - mentes, önálló könyvbe kezdett, elég rázós témával, a gyásszal a középpontban. Kíváncsi leszek, milyen reakciót vált majd ki az olvasókból.
Megjelenés: február 10.

Victoria Scott: Salt  & Stone (Fire & Flood #2) Gigitől kaptam meg az első rész, amit hamarosan majd olvasni is szeretnék, és reménykedem, hogy nagyon - nagyon jó lesz, ezért került bele a kalapba a folytatás is. Ráadásul imádom a borítóját is.
Megjelenés: február 24.

Jessica Sorensen: Saving Quinton (Nova  #2) Szintén névnapomra rendeltem meg a sorozat első részét, de bevallom magabiztosan tettem listára a folytatást is, mert Sorensen eddig nem okozott csalódást. Reméljük nem most kezdi el, ezzel a sorozattal.
Megjelenés: február 3.

Jessica Khoury: Kalahari (Corpus #3) Szeretem az ilyen túlélős történeteket, akár filmben, akár könyvben. Ugyan, ez egy sorozat 3. része, de az írónő azt írta valahol, hogy nem függnek össze szorosan a részek, így tetszőleges sorrendben is lehet olvasni, mert csak az univerzum közös bennük, ahol játszódik.
Megjelenés: február 24.

Richelle Mead: The Ruby Circle (Bloodlines #6) Azt hiszem, ezt nem kell különösebben magyaráznom. Sorozatzáró, Richelle Mead, Sydrian. Ennyi.
Megjelenés: február 10.

Jay McLean: Where the Road Takes Me Nem ismerem az írónőt, nem hallottam még róla semmit, de megakadt a szemem a regényen, mert road - trip és azt szeretem, meg NA, amit szintén szeretek. Ennyi elég volt ahhoz, hogy el akarjam olvasni.
Megjelenés: február 10.

Michele Tucker: What's Left of Us Igazából nem tudom, mi fogott meg a könyvben, mert a fülszöveg nem sokat sejtet, de a megérzéseim azt súgják, hogy ezt bizony olvasnom kell. Meglátjuk mennyire súgtak igazat, és mennyire volt j a tippjük.
Megjelenés: február 4.

Lisa Schroeder: My Secret Guide to Paris Az írónő könyveit imádom, a zenei ízlésével együtt, még akkor is , ha legnagyobb sajnálatomra már nem versformában írja a regényeit. Ennek ellenére várós ez a Párizsba kalandozós történet.
Megjelenés: február 24.

Megjegyzések

  1. 9! Hát hová lett a világ? :O Még nekem is csak 10 van. :D

    VálaszTörlés
  2. Hát persze, keltsd csak bennem a lelkiismeret furdalást nyugodtan. Nincs még elég bűntudatom a sok könyv miatt amúgy is :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)