Ugrás a fő tartalomra

Várólistát csökkentek 2014-ben is!


Az idei és a tavalyi év sikerén felbuzdulva természetesen 2014-ben is nekifutok a csökkentésnek. Már alig vártam, hogy Lobo meghirdesse és lám a napokban ezt sokak örömére meg is tette. A linken minden szabály és tudnivaló megtalálható a versennyel kapcsolatban.


Nagyon bevált az a stratégia, hogy próbálom magam nem kínozni, hanem tényleg olyan könyveket teszek a listára, amik már régóta várják a sorukat és jónak tűnnek. És a pótlistának is nagy hasznát vettem, úgyhogy, ha rám hallgattok, akkor mindenképpen csináltok pótlistát is.

És most nincs más hátra, mint, hogy megnézzük a 2014-es áldozatokat:

Fő lista:
1) K.A. Tucker: Ten Tiny Breaths
2) Doris Lessing: Az ötödik gyerek
3) Kelley Armstrong: Stolen
4) Katja Millay: The Sea of Tranquility
5) J. Lynn: Wait for You
6) Janet Evanovch: Three to Get Deadly
7) Rachel Caine: Bitter Blood
8) Pittacus Lore: The Rise of Nine
9) Jennifer Estep: Kiss of Frost
10) Eden Maguire: Phoenix
11) Karen Marie Moning: Darkfever
12) J.R.Ward: Irigység

Pót lista:
1) S.C. Stephens: Thoughtless
2) J.A. Redmerski: Killing Sarai
3) Cecily von Ziegesar: Reckless
4) Richelle Mead: Gameboard of the Gods
5) Melvin Burgess: The Hit
6) Janet Evanovich: Four to Score
7) Nyrae Dawn: Charade
8) Huntley Fitzpatrick: My Life Next Door
9) Corrine Jackson: If I Lie
10) Jackie Morse Kessler: Rage
11) Kelley Armstrong: Made to Be Broken
12) Angela Morrison: Sing Me to Sleep


Update: 2014.11.09.

Megjegyzések

 1. Most írom a bejegyzést és pont ezt a címet választottam a bejegyzésemnek tőled függetlenül. :)) Mindjárt átírom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Természetes. :D Csak azért írtam, mert meglepődtem, hogy ennyire egyre gondoltunk.

   Törlés
 2. K.A. Tucker: Ten Tiny Breaths - ezt már én is el szeretném egy ideje olvasni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valamelyik szemmel tartott, kedvelt írónőm olvasta még megjelenés előtt és ódákat zengett róla,ezért is figyeltem fel rá. Muszáj jónak lennie :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr