figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. december 12., csütörtök

Helyzetjelentés

Szánom - bánom, hogy ilyen sokáig (magamhoz képest) üresen kallódik a blog, új bejegyzések nélkül, de a december mindig nagyon durva hónap ,így sokszor levegőt venni sincs időm. Reményeim szerint hétvégén lesz új poszt, ha nagyon belelendülök , akár kettő is. Azonban  addig is szerettem volna életjelet adni magamról, amit most egy beszerzésekről szóló szösszenet formájában meg is kaptok. Sajnos most csak ennyire vagyok képes. 
Szóval, íme a szépségek, az újoncok, amikkel a karácsony közeledtével gazdagodtam:
A felső képen szereplő könyvek ma érkeztek, és a futár nagyon fog szeretni, mert holnap jön még egy csomag. Szegény ember lassan már csukott szemmel is idetalál.
Ezek nem a fa alá kerülnek egyébként, csak úgy vettem/kaptam őket. Hogy az ajándékok közé mi kerül, azt még nem árulom el, pedig már tudom :))
Az majd egy másik bejegyzés témája lesz. Addig is legyetek jók, akinek még kell, kutasson ajándékok után, de csak óvatosan, össze ne törjétek magatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)