figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. szeptember 18., szerda

Vegyes felvágott (29)

Itt az ideje ismét némi hírmorzsának. Ez alkalommal a Maggie Stiefvater és a Simone Elkeles fanoknak érdemes tovább olvasnia a bejegyzésemet, ugyanis velük kapcsolatos hírekről lesz szó.

Maggie Stiefvatert érdemes több platformon is követni, mert amellett, hogy nagyon vicces dolgokat oszt meg magáról és a mindennapjairól, mindig elsőként lehet értesülni a könyveivel kapcsolatos dolgokról.
A legújabb hír, hogy végre lerántotta a leplet az egyik titkos projektjéről, amiről kiderül, hogy egy kiegészítő kötet a Shiver trilógiához, a Sinner címet viseli és Cole és Isabel történetét fogja elmesélni. A kötetet 2014. júliusában foghatjuk kézbe, ami nem jöhet elég gyorsan.
Bevallom, én nagyon odavoltam a Cole -Isabel párosért, Cole-t különösen bírtam, így nagyon kíváncsi vagyok, mit fed fel róluk az írónő.

A másik hír inkább egy érdekesség Simone Elkelessel kapcsolatban. Nemsokára (októberben) jelenik meg az írónő új regénye Wild Cards címmel, ami egy új trilógia első része, és annyit megsúgok előzetesen, hogy nagyon - nagyon jónak ígérkezik.
Szóval az írónő a minap felfedte, hogy ennek a könyvnek az alapján a megjelenés örömére leforgattak egy négy epizódból álló úgynevezett web-seriest. ( Ez olyan, mint amilyet a Morganville-i vámpírokból készítenek majd.)
A részek kb. 10 percesek és alább megtekinthető az első kettő, ami ugyan sokat nem árul el, de figyelemfelkeltőnek nem rossz.

Ti tervezitek majd olvasni a könyvet?

Első rész:

Második rész:6 megjegyzés:

 1. Cole és Isabel párosát én is nagyon szerettem, úgyhogy nagyon várom az ő külön történetüket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reméljük, hogy sokan vagyunk még így vele! :)

   Törlés
 2. Elkelesnek ez a sorozata csak 3 részes lesz? Nem azt mondta, hogy focicsapat és sok részre számíthatunk...??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyelőre csak három, de egy interjúban olvastam, hogy több történet van a fejében (konkrétan 4). Gondolom ennyire szerződtek vele, aztán majd bővül, ha lesz még ötlete. Láttunk már rá példát, hogy egy sorozat menet közben lett bővítve.

   Törlés
  2. Amikor itt volt Magyarországon, akkor mondta, hogy egy nagyon hosszú sorozattal készül, mert egy teljes focicsapaton szándékszik végigmenni (mármint nem úgy...), vagyis hogy mindenkinek lesz külön könyve(?), én így értettem...

   Törlés
  3. Nem kizárt, persze, hogy több lesz belőle, de nyilván a kiadónak nem érdekes tizenakárhány részes szerződést aláírni, amikor még azt sem tudják mekkora sikere lesz az első résznek. Meglátjuk. :) 2 rész biztosan lesz, mert azoknak már van címe és megjelenési dátuma. :)

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)