figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. szeptember 9., hétfő

Úton a Blogturné

Egy új kezdeményezés indult útjára, Blogturné Klub néven. Néhány lelkes blogger összefogott, hogy az arra érdemes könyvekre (leginkább YA műfajon belüli friss megjelenésekre) felhívja a figyelmet.
A résztvevő blogokon véleményeket olvashattok majd a könyvekről, a különböző érdekességek, extrák mellett és még játékok is lesznek bőven, úgyhogy érdemes lesz majd figyelni az alábbi logóval ellátott bejegyzéseket.Remélem a könyvek, amibe mi bloggerek már beleszerettünk, a ti tetszéseteket is elnyerik majd. A résztvevő blogokat megtaláljátok az oldal tetején a blogturné fül alatt. Jelenleg az Üvegtrón c. regény turnéja folyik, és bár én ebben nem veszek részt, mindenképpen nézzétek meg a turné kezdő állomását, amelynek MFKata blogja adott otthont (itt megtaláljátok a turné többi résztvevőjét is) !
Olvasásra fel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)