figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. november 15., csütörtök

Vegyes felvágott (11) - City of Bones

Tegnap a Burok filmadaptációjáról hoztam híreket. Ma egy másik könyves hír került a radaromra, egy olyan könyvről, amiből szintén film készül illetve már készen is van. Ez pedig a City of Bones. Úgy látszik a készítők nem akartak lemaradni a Burok készítői mögött és mára ők is nyílvánosságra hozták a film plakátját és a trailert.
Meg kell mondjam, kellően felcsigáztak a trailerrel. Legszívesebben már most rohannék a moziba :) , de hát ki nem?  :))Íme a poszter:


És a várva várt trailer.


Nektek mi a véleményetek? Várjátok már?


5 megjegyzés:

 1. Ha a film végig olyan lesz, mint a trailer, ez lesz a kedvenc filmem <3 És lehet, hogy most kövek fognak repülni, de ez nekem sokkal ígéretesebb, mint A burok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már miért röpködnének kövek? Mindenkinek lehet véleménye. Mit tagadjam, a trailer alapján a TMI film engem is jobban lázba hozott.
   A burok könyv verziója meg annyira a szívemhez nőtt, hogy azt nehéz lesz túlszárnyalni a filmvásznon. :)

   Törlés
  2. Élőben már megköveztek, örülök, hogy interneten keresztül még lehet véleményem. :D
   A burokkal nekem az a "bajom", hogy nem tudom elképzelni, hogyan lehet megfilmesíteni a belső monológokat úgy, hogy legalább részben visszaadja a könyv hangulatát. :)

   Törlés
  3. Itt nincs megkövezés, csak kulturált véleménynyílvánítás.:) A köveket dobálókra haragszom.
   A burokkal kapcslatban pedig szívemből szóltál. Amikor megtudtam, hogy megfilmesítik, ez volt a legnagyobb kérdőjel bennem, hogy hogyan fogják tudni ezt ábrázolni.
   Van egy olyan gyanúm, hogy a filmben nem ezen lesz a hangsúly, hanem a szerelmi szálakon.

   Törlés
  4. Igen, én is erre gyanakszok. De boldog leszek, ha tévedek.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)