figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. november 13., kedd

A Burok - Vegyes felvágott (10) különleges kiadás

Külöleges kiadás (special edition), mert ez megérdemel egy külön bejegyzést.
Azt hiszem eddig sem titkoltam, hogy mekkora rajongója vagyok a címben említett könyvnek. Egy kis titkos vágyam vált valóra, mikor kiderült, hogy megfilmesítik imádott fiktív karaktereim történetét.
Az elején nagyon nyögvenyelősen indul a folyamat, de mára realizálódni látszik a helyzet, már - már lassan elhiszem, hogy ebből a könyvből tényleg lesz film.
Ennek tökéletes bizonyítéka a plakát és trailer.
A plakát ilyen:


Egy rövidke trailert már kaptunk, amiben kb. semmi nem volt. De mára ígérték az első igazi teasert, magyar idő szerint délután kettőkor. Rá is készültem, hogy munkából hazaérvén, este, az lesz az első dolgom, hogy levágom magam a gép elé és megnézem.
Erre felkelek, és tele vele a net.( eszperente nyelv fele mentem el).
Szóval megláttam és akkorát visítottam, hogy a velem lakó egyedek nem igazán tudták, hogy mi is a bajom.
Én csak annyit mondtam : Burok. Ebből az én drága anyukám már értett mindent, mert ő is olvasta, és tudja, hogy meg vagyok érte őrülve.

De nem húzom tovább az időt. Nincs benne sok minden, de akkor is.... Íme a trailer: (bár az is igaz, hogy ebbe még beledumálnak, de ha a délutániba nem, akkor majd este lecserélem, addig is nézzétek rongyosra ezt - Lecserélve)

 

U.I.: Itt az ideje újraolvasni a könyvet. ;)


2 megjegyzés:

  1. Épp kezdtem aggódni, hogy miért nem jön már semmi... Imádom ezt a könyvet. ;) És Iant azt hiszem, a filmvásznon is imádni fogom ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, egy örökkévalóság volt mire idáig eljutott a folyamat, de már úgy tűnik sínen van végre :))

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)