figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2018. július 13., péntek

Olvasólista a Readathonra

A hét elején/közepén meghirdetésre került a III. Nagy Nyári Read-a-thon, így időszerű volt összeszednem, hogy én mit is fogok olvasni ezalatt az egy hét alatt.


Ember ennyit még nem kínlódott lista összeállításával, mint én most. Ez már legalább a nyolcadik verzió, és magamat ismerve, nincs rá semmi garancia, hogy a readathon kezdetéig nem fog változni.
A tavalyi évből kiindulva körülbelül 3-4 könyv fog beleférni a hétbe, de többet válogattam össze arra az esetre, ha valamelyik regénybe beletörne a bicskám.Igen, látszik, hogy törekedtem arra, hogy a könyvek viszonylag rövidek legyenek és könnyed, nyárias témával rendelkezzenek (aztán ki tudja, lehet, hogy némelyiket benéztem, már, ami a témát illeti). Ilyenkor ezek csúsznak igazán, ezekkel tudok haladni. Olvashattam volna Trónok harcát is, de akkor viszonylag kevés könyvvel végeztem volna.

Egyébként a képen latható három könyv (David Levithan: Nap nap után, Vivi Green: Sing, Nicholas Sparks: Mindig van holnap) az elsődleges cél. Ezen kívül benne van még a választékban Jamie McGuire All the Little Lights című regénye, Jenson Button önéletrajzi könyve, a Never Too Far Abbi Glines tollából, ami azért került bele, mert tavaly pont a readathonon olvastam az első részét.
Mind a hat könyvet tuti, hogy nem fogom tudni elolvasni, de néggyel már boldog leszek nagyon!
Ha van kedvetek, írjátok meg, hogy ti mit terveztek olvasni ez alatt az egy hét alatt. Elküldhetitek a bejegyzésetek linkjét is, és akkor kiteszem ide is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)