figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2016. szeptember 30., péntek

Múlt & Jövő - Összegzés (21)

Az már biztos, hogy nem ebben a hónapban állítottam fel a személyes csúcsomat, már ami az olvasást illeti. Szégyenletesen keveset olvastam, de egyszerűen a legtöbb esetben annyira fáradt voltam estére, hogy elaludtam a könyv felett kb. 2 oldal után. Ilyen tempóban meg igencsak beletelik némi időbe befejezni egy - egy regényt. Ha határidőre kéne olvasnom, már elvéreztem volna...


Persze azért így is végeztem néhány tervezett és nem tervezett olvasmánnyal. Kezdetnek befejeztem az előző hónapban elkezdett Accessoriest, ami kivételesen függővéggel ért véget. Ebben a Scarab Beetle sorozatban ez volt az első ilyen rész. Olyan szempontból viszont nem bántam, hogy a párosomnak kedvezett a befejezés, szóval végül is nem volt rossz.

Utána Jamie McGuire -től a Beautiful Burn került terítékre, ami ugyan nem volt tervben, de az írónő könyveihez szívesen nyúlok bármikor, amikor nem tudom igazán, hogy milyen olvasmányhoz is lenne kedvem. Valahogy az ő regényeivel nem tudok mellényúlni, mindig garantált szórakozást nyújtanak.

Ezt követően a Nerve című regényt vettem kézbe. Ez azért került a listámra, mert meg szeretném majd nézni valamikor a könyvből készült filmet is, Remélem, hogy az jobb, mint a könyv, mert a főhős csaj erősen idegesített, meg a vége is kicsit sutára sikeredett szerintem. Olvastam már jobbat, maradjunk annyiban.

Végül Cecily on Ziegesar (a Gossip Girl szerzője) új önálló regényébe kezdtem bele, ami merőben más, mint az eddigi könyvsorozatai. Ebben ugyanis egy ló és egy lány a főszereplők, és az ő történetüket írja le, de valami egészen szürreális módon. Szórakoztató, ez tény, de én kicsit komolyabb olvasmányra számítottam.

És itt be is zárult a szeptemberben elolvasott könyvek sora. Októberben is kb. ilyen mennyiséggel számolok, de lássuk, mik közül fogok válogatni.


Elsőként természetesen a Dark Horses-t fogom befejezni, kíváncsi vagyok mi lesz ennek a teljesen elmebeteg lónak a sorsa.


Ezután, amíg még friss az élmény, gyorsan elolvasom az Accessories folytatását, a Hoax-ot, ami a havi friss megjelenés is lesz egyben.

Aztán következik a hónap, ha nem az év legfontosabb és leginkább várt regénye, a Gemina. Nem tudom elmondani, mennyire ülök tűkön, hogy végre folytathassam ezt az űrbéli kalandot. Alig várom, hogy többet megtudjak Kadyről, Aidenről és Ezráról. Itt is olyan függővége volt az első résznek, hogy nem hittem a szememnek, mikor a könyv végére értem.


Amennyiben még belefér, lehet, hogy beleolvasok a Sweet Nothingba, ami szintén egy Jamie McGuire regény. Ez mindig jól jön.


Továbbá szeptemberről tolódik még a Succubus sorozat 3. része Richelle mead tollából, illetve Ward angyalos sorozatának Bűvölet című kötete, amiről így hirtelen fogalmam sincs, hogy hányadik rész (talán a 4.). 

Gyanítom, hogy ez a sok tervezett könyv nem fog beleférni, de legalább tudok majd miből válogatni.

3 megjegyzés:

 1. Új ML poszt, yesss! :D Nekem még mindig 19 könyv van a TBR-mon, bár ez az év végéig tervezve, mert annál előbb biztos nem sikerül leredukálnom ezt a számot. De ami késik... *-* Várom a friss megjelenéses posztodat is, bár egy részét már láttam a mostani posztban is. (Végre kijön a Geminaaaaaa!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó igen! Nagyon tetszik a háttér! <3

   Törlés
  2. 19?? o.O Örülök, ha a felét sikerül elolvasnom év végéig.

   Friss megjelenéses poszt nem lesz, mert csak az a két megjelenés lenne, ami már ebben a posztban is szerepel, ezért meg nem éri meg külön posztot írni. :(

   Igen, Geminaaaaaa. 1 éve erre várok. :))

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)