figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. június 6., szombat

Megjelenő szépségek (37) - június

Már csak 1 hét, és hivatalosan is kitör a vakációóóó (már akinek..., én spec. nem tartozom a szerencsések közé).
A nyüzsis május után úgy gondoltam, hogy a június eleje már kevésbé lesz mozgalmas és túlzsúfolt. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ennek rendje módja szerint el is csúsztam a dolgaimmal, ezért is van az, hogy csak most jövök a júniusi megjelenésekkel.

Annak ellenére, hogy most már remélhetőleg ténylegesen egy hangyányit több időm lesz az egyik legkedveltebb teendőmmel, az olvasással foglalkozni, nem sok könyv került a kalapba ebben a hónapban. Igazán azonban nem bánom, mert így legalább haladok az előre kiűzött célokkal is.


Anna Banks: Joyride: Az újdonságok között akadt meg rajta a szemem. Ilyen borítóval, hogy is futhattam volna át rajta.  Azonnal  listára is tettem, annak ellenére, hogy mostanában a sima, romantikus ya-k nem igazán kötnek le. Nagyon remélem, hogy nem kell csalódnom.

Megjelenés: június 2.

Trish Doller: The Devil You Know Ez a regény 2 okból került fel a listára. Egyrészt az eddigi próbálkozásaim a ya thriller műfaj képviselőivel jól sültek el, így igencsak bizakodó vagyok. A másik, hogy volt szerencsém már olvasni az írónőtől (igaz, más témában), és nem egy rossz emlék ez sem. Egyedül a borítójával nem vagyok kibékülve.
Megjelenés: június 2.

C.J. Daugherty: Endgame A várva várt befejezés. Aki régóta olvassa a blogot, tuti, hogy összefutott már ezzel a sorozattal valamikor. Elérkeztük az utolsó részéhez, amit mondanom sem kell, hogy mennyire várok. Valószínűleg pont ezért csúszik a megjelenése a brit kiadásnak. Tipikus. Valahogy sikerült rossz fülszöveget nyomtatni a hátoldalra, ezért kellett elhalasztani a megjelenést. Remélem, azért ebben a hónapban még kézbe foghatom...
Megjelenés: ???


Ennyi hát a júniusi felhozatal, de nem csüggedek, így sem maradok olvasnivaló nélkül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)