figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. április 16., csütörtök

I Love Spring (Imádom a tavaszt) Tag

Itt a tavasz és én ezt nagyon szeretem! Imádom a millió színbe borult kerteket, a frissen zöldellő fákat a napsütést, mindent (kivéve a darazsakat, és egyéb bogarakat, rovarokat és az allergiaszezont). És, ha már ennyire imádom, meg is csinálom ezt a tavaszi könyves tag-et, amit fogalmam sincs, hogy hol találtam ( ha rábukkanok, belinkelem).
1) Milyen a tavasz a lakhelyeden?
IMÁDNIVALÓ! Így nagybetűvel. Illatok. Színek. Napsütés. Boldogságérzet. Kertben olvasás.2) Mi a tavasz leginkább várt megjelenése?
Két nagyon várt megjelenés van tavaszra, bár abból az egyik határeset, mert van, ahol júniusra írják van , ahol május 25-re. De azért én becsempészem ide, mert remélem, hogy a májusi megjelenés a jó (minél előbb, annál jobb) meg egyébként is imádom a sorozatot. Ez nem más, mint a Cimmeria befejező része, az Endgame. A másik megjelenés pedig a Never, Never folytatása.

3) Mutass egy olyan borítót, amiről a tavasz jut az eszedbe!
Na, ez nehéz lesz, de megoldjuk. *körbenéz a könyvespolcon*
Talán Az univerzum és Alex Woods, bár a témája korántsem üdítő tavaszi, a zöld fű a borítón viszont határozottan. A másik pedig az Elidegenítve borítója, illetve csak az alsó része. (A borítók képei közül azért nem saját fénykép mindegyik, mert a blogger nem tolerálja az álló képeket én meg lusta vagyok még egyet csinálni, ami fekvő...)4) Hol fogsz olvasni idén tavasszal?
Valószínűleg ott, ahol eddig is tettem, megvannak a megszokott, jól bejáratott helyek, ahol elmélyülök a könyveimben. Kint ez általában a hintaágyat vagy a nyugágyat  jelenti a kert füves részén.

5) Keres egy borítót, amin van nap!
Anyám! Na, ez nehéz lesz! 
Találtam egyet, bár ez is határeset. Jó szerivel csak a sugarai látszanak, és épp lenyugvóban van, de nekem az is elég.


6) Mik a kedvenc tavaszi olvasmányaid?
Nincsenek kimondottan évszakokhoz köthető olvasmányaim, az azonban biztos, hogy ilyenkor szívesebben olvasok valami vicces, pörgős regényt.

7) Keress egy sok különböző színt megjelenítő borítót!
Ezt találtam. Rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb borítónál 1 szín dominál, és bármennyire szép is, nem nevezhető igazán színesnek. De sebaj, azért imádom őket.


A tag szabadon vihető, nem jelölök meg senkit. Ha viszitek, kérlek linkeljetek, már csak a fordítás miatt is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)