figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. augusztus 1., péntek

Megjelenő szépségek (27) - augusztus

Tombol a nyár ezerrel, remélem olvas mindenki,  akár otthon, akár a nyaralóban, akár a medence partján. :)
Nézzük, mit tartogat a nyár harmadik hónapja.Stephanie Perkins: Isla and the Happily Ever After Lola története után, amit még valamikor 2012. táján olvastam, elborzadva vettem tudomásul, hogy a következő Perkins történet csak 2014-ben esedékes. De lám ez az idő is elérkezett, és megjelenik Isla könyve is. Remélem lesz olyan jó, mint a másik kettő.
Megjelenés: augusztus 14.

Ellen Hopkins: Rumble Egy újabb Ellen Hopkins regény, evidens, hogy felkerült a listára, hiszen nálam az irónő regényei már - már kötelező olvasmány jellegűek. A komoly téma adott, a versforma adott, ebből már csak jó sülhet ki.
Megjelenés: augusztus 26.Pittacus Lore: The Revenge of Seven A lorieni krónikák 5. része ez. Jócskán le vagyok maradva a sorozattal, tekintve, hogy még csak 2 részt olvastam, de már csak idő kérdése, hogy eljussak hozzá. Az, hogy mennyi idő, az megint más kérdés... Azonban, ha olyan izgalmas lesz, mint a második, nem lesz gond.
Megjelenés: augusztus 26.

Kelley Armstrong: Visions Az írónő nagy kedvenc, legyen szó akár felnőtt, akár ya műfajban alkotott regényeiről. Ez a Cainsville sorozat 2. része ugyan, de sorra fog kerülni az első után.
Megjelenés: augusztus 19.

Lia Riley Upside Down Egy új new adult sorozat első része. Mostanában nagyon fekszenek a na könyvek, úgyhogy szinte természetes volt, hogy a listámon landolt, ráadásul a borító is nagyon szép. Remélem a regény komolyabb része is jó lesz, és nem rontja el az egészet.
Megjelenés: augusztus 5.

2 megjegyzés:

  1. Ó, 5 könyv! Egész kellemes kis szám, bár még mindig nagyon-nagyon kevés! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha kettőt elolvasok belőle xD Tökéletesen elég ez a mennyiség is :D

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)