figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. augusztus 2., szombat

5 évesek lettünk!

Hihetetlen, de már 5 éves lesz a blog augusztus 12-én. El sem hiszem. Nagyon sok örömöm van benne (meg bosszúságom is, ha valamit nem úgy csinált, ahogyan kellett volna, de ezt gyorsan el is felejtjük...) és remélem még lesz is jó sokáig. Sok barátot szereztem és még több embert ismertem meg általa, és ezért nem tudok elég hálás lenni a sorsnak.
Átéltünk közösen nagyon sok boldog pillanatot, tök jó kezdeményezésekben vettem részt, volt részünk balhéban is, de mindent átvészeltünk. (Figyelitek? Tisztára úgy beszélek a blogról, mintha egy élő személy lenne. Ez már a függőség jele...)
Túl vagyunk jó pár sablonváltáson ( fontos és baromi izzasztó időszakai az eltelt 5 évnek!) is, és magamat ismerve biztosan lesz még jó pár.
Ennek ellenére nem cserélném el semmivel és senkivel.
Elnézést, ha kicsit érzelgősre sikerült a dolog, de pont az utóbbi időben volt egy mélypontom a blogot illetően (érdemes - e folytatni, meg ilyenek), és kicsit még mindig érzékenyen érint a visszatekintés. (Vagy csak szimplán egy érzelgős banya vagyok már xD)Az 5. szülinap alkalmából egy kis játékot terveztem nektek, olvasóknak, főleg a kalandosabb kedvűeknek.
A blog aktív éveiben olvasott könyvekkel kapcsolatban kaptok kérdéseket, évente kettőt, azokat kell megválaszolni.
Ez összesen 10 kérdést jelent (2009-hez és 2014-hez csak 1-1  kérdés tartozik, mert azok nem teljes évek).
Nem kell minden kérdést megválaszolni, csak amennyihez kedvetek van, vagy amennyihez erőt éreztek magatokban (csak viccelek, annyira nem nehezek a kérdések!). De minél több kérdésre válaszoltok helyesen, annál nagyobb esélyetek lesz, hogy megnyerjétek a két nyereménykönyv egyikét, amik a következők:

Jamie McGuire: Gyönyörű Sorscsapás
Katherine Boo: Az örök szépségen túl


Ha valamelyik kérdésre nem tudjátok a választ, ne essetek kétségbe, nem gond,  mert a többi jó válaszotokkal azért még részt vesztek a sorsoláson.
A kérdéseket úgy állítottam össze, hogy a blogon lévő információk alapján megtalálható egy kis kutatással. Olyan dologra nem utaltam, aminek ne lenne nyoma valamelyik bejegyzésben.
Van egy plusz kérdés is, ahol bármilyen észrevételeteket, kérdéseteket vagy véleményeteket közölhetitek. Nagyon szeretem őket olvasgatni, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat. Ez sem "kötelező" kérdés, de nagyon örülnék neki, ha hagynátok nekem valami kis visszajelzést. :) (Ráadásul dupla pontot ér!)
Még egy tanács: arra nagyon figyeljetek, hogy melyik évre vonatkozik a kérdés, ez nagyban megkönnyíti a válasz megtalálását.

Az sajnos ennél a játéknál is érvényes, hogy csak magyarországi címre áll módomban postázni a nyereménykönyveket.
A nyerteseket emailben értesítem majd. Ha nem kapok választ, akkor 72 óra leteltével új nyertest sorsolok.

A játék egyébként augusztus 11-én éjfélkor zárul, addig is jó vadászatot, és játsszatok minél többen! :)) A kérdéseket megtaláljátok az alábbi rafflecopter dobozban. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)