figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. június 1., vasárnap

Megjelenő szépségek (25) - június

Itt a nyááááááááááááár! Még akkor is, ha most az időjárás nem azt tükrözi. Hamarosan vége a tanévnek, már csak két hetet kell kibírni a suliból. Nem, mintha engem ez érintene, de akkor is jó kimondani. Nemsokára jön a zavartalan pihenés ( már akinek...) és a végtelen olvasás egy jó darabig. 

Nézzük milyen újdonságokból lehet válogatni ebből az alkalomból.Ahhoz képest, hogy nyár, és lehetne falni a könyveket, erre a hónapra nem sok engem érdeklő újdonság jutott, ami nem is baj, tekintve, hogy nem nagyon tudok mostanában olvasni, (Szégyen, nem szégyen, májusban 2 könyvet tudtam csak befejezni. Nem sok időm jut mostanában a könyvekre, amikor meg jutna, addigra általában annyira fáradt vagyok, hogy két oldal után elalszom felettük.)
Azonban ebben a hónapban egy tuti van, ami felett nem fogok elaludni, és remélhetőleg mire megjelenik, lemegy a nagy hajtás és tudok végre egyszerre 2 oldalnál többet is olvasni.


1) C.J.Daugherty: Resistance Ugyan az előző hónapra is beírtam, de azóta eltolták a megjelenést, így most fog kijönni (ha nem akkor igencsak ingerült leszek). Szóval a hónap leg-leg-leg-je, főleg, hogy pont 2 hete sikerült beszereznem normál könyvben is a sorozat eddig megjelent részeit. Mivel a június amúgy is újraolvasós hónap, szerintem újraolvasom az első három részt mielőtt ez megérkezik.

Megjelenés: június 5.

2) K.A. Tucker: Five Ways to Fall A Teny Tiny Breaths sorozat 4. része. Ugyan még csak az első részt olvastam, tervben van, még akkor is, ha nem a legjobb dolgokat hallottam a folytatásokról. Kár lenne érte nagyon, de remélem, hogy csak a gyenge második rész szindrómát kapta el és a többi rész már hozza majd az első színvonalát, ahogy ez a 4. is. (Mellékes megjegyzés: Én is olyan ombre hajat akarok, mint amilyen a csajszinak van a  borítón, csak fordítva, fent vörös, lent szőke kombóval, és kicsit nagyobb átmenettel.)
Megjelenés: június 24.

3) Leslie Connor: The Things You Kiss Goodbye Különösebb dolgot nem tudok mondani róla, egyszerűen megfogott a fülszövege, olyan tipikus nyári romantikusnak tűnik egy kis tragédiával fűszerezve, ami még elmegy. Remélem jó lesz.
Megjelenés: június 24.

Ennyi lenne tehát erre hónapra. Mondtam, hogy nem sok, de jelen állás szerint ez is bőven elég.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)