figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. június 29., vasárnap

Madarat tolláról, bloggert írásáról...

Egy szép tavaszi napon, úton a könyvfesztiválra, a Délibe tartó vonaton Abstrctelffel egy nagyon érdekes kérdésről beszélgettünk, amelyből egy nagyon jó kis ötlet született.

A legtöbb blogger álnéven, különböző nicknevek mögé "bújva" vezeti a blogját. Van, akiről azért lehet tudni, hogy hétköznapokon milyen néven fut, mit csinál, de van, aki igencsak ügyesen rejtegeti valódi kilétét.
Innen jön a kérdés, hogy, ha az olvasóink nem tudják, kik vagyunk valójában mi bloggerek, vajon a stílusunk alapján hogyan képzelnek el minket? Milyennek? Lehet egyáltalán következtetni a stílusjegyeink alapján az igazi személyiségünkre, vagy a külsőnkre anélkül, hogy ismernének minket?
Mielőtt mélyenszántó személyiségelemzésbe kezdenék, elárulom az okát ,amiért ezt a bevezetőt megírtam. 
Eszembe jutott akkor a vonaton, hogy egyszer megkérdezem az olvasóimat, hogy vajon engem hogyan képzelnek el a posztok alapján.

Ha van kedvetek játszani velem egy ilyen, mondhatni asszociációs játékot, akkor nincs más dolgotok, mint kitölteni a lenti rafflecopter dobozt.
Mindösszesen annyi a feladat, hogy olyan képet kell keresnetek, amire ha ránéztek, akkor én jutok az eszetekbe. Tudom ez így elsőre furán hangzik, de mindjárt mutatok példát, hogy mire gondolok.

Annak idején molyon játszottunk egy olyan játékot, hogy mindenki képeket linkelgetett, hogy hogyan képzeli el a másikat.
Én ha jól emlékszem, akkor Nimától egy ehhez hasonló képet kaptam ( ez  nem az a kép, csak hasonlít, mert azt nem találtam meg, pedig, tudom, hogy lementettem valahová....). Nem maga a kinézet a lényeg, hanem a kép hangulata.Szóval ilyesmi asszociációkra gondoltam. Hozhattok kész képet, de aki kreatív, igénybe veheti a photoshop segítségét is, sőt saját műveket is szívesen fogadok. Csak egyet kérek, NE ISMERT EMBER (színész, énekes stb) legyen a képen. Ja, és persze én se szerepeljek rajta, mármint a valódi énem! (ez annak szól, aki esetleg ismer, vagy a játék miatt lenyomoz)

És hogy némi tétje is legyen, a nevezők között a játék végén kisorsolok 2 könyvet (Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra és Rachel Joyce: Harold Fry valószínűtlen utazása) , a nekem legjobban tetsző képeket pedig majd közzéteszem a blogon (természetesen csak a beküldője beleegyezésével).

Annak érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje megtalálni vagy elkészítenie a képet, hosszú lesz a játék időtartama, július 31-én zárom majd a nevezéseket, és augusztus 1-jén sorsolok.
A nyereménykönyveket csak magyarországi címre áll módomban postázni, remélem ezt megértitek.
A játék megosztásával és a blog facebook oldalának lájkolásával plusz "pontokhoz" is juthattok, de természetesen ez nem kötelező.

És akkor már nincs más hátra, mint a raffle doboz és indulhat a játék! :) Megosztani, terjeszteni ér! ;)

4 megjegyzés:

 1. ez de jó ötlet.
  igen, valami ilyesmi képet kaphattál tőlem, hasonlónak képzellek. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A haj, a ruha stimmel, csak a beállítás nem. :)
   Kíváncsi vagyok egyébként, hogy mennyire lesznek kreatívak a játékosok, milyen képek érkeznek majd. Valahogy a kreatív feladatok nem olyan népszerűek...

   Törlés
 2. Hm gondolkodóba estem, meglátjuk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülnék , ha játszanál :)) Van rá idő, majdnem egy egész hónap :)

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)