figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. május 23., péntek

Dicsekvés

Kicsit összecsapni látszanak a fejem felett a hullámok, így nem nagyon van idő leülni és normális posztot írni (kivétel ez alól a vasárnapi, de az csalás, mert egy ideje már készen pihen és vár a publikálásra).
Azonban mindenképpen akartam jelezni, hogy élek és megvagyok, és ezt azzal teszem meg, hogy eldicsekszem legújabb szerzeményeimmel. 


Régóta áhítozom már papírkönyv formátumban a Night School sorozat eddig megjelent köteteire, és most sikerült is megszereznem őket. Mivel a magyar nyelvű verzió sorsa teljesen bizonytalan, így természetesen az angol verzió mellett döntöttem.
Íme a három szépség:A másik könyv, ami a héten érkezett, az nem más, mint Ward: Bűvölet című regénye, ami a Bukott Angyalok sorozatának 4. része. Érdekessége a dolognak, hogy a kiadó viszonylag fű alatt jelentette meg a regényt. Imádom Wardot és árgus szemekkel figyelem általában a magyar megjelenéseket, de efelett valahogy elsiklottam. Tök véletlenül láttam meg, amikor egy másik könyvet keresgéltem az online könyvesboltokban. Mindenesetre örülök, hogy mégiscsak a látóterembe került és gyorsan meg is rendeltem. Remélem, lesz olyan jó, mint az előző része.
(elnézést a fénykép minőségért, a webkamera lehet, hogy nem volt a legjobb választás, de lusta voltam elmászni a fényképezőgépig...)


Szóval élek és gyarapítom kicsiny könyvtáramat. Az, hogy elolvasni mikor fogom azt a végtelen mennyiségű könyvet, megint más kérdés...

2 megjegyzés:

  1. Azért hogy megy a körömlakk a Ward könyvhöz... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fő az összhang :D Egyébként tök véletlen, mert akkor lakkoztam a körmöm, amikor még nem is tudtam, hogy megjelent a könyv.

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)