Ugrás a fő tartalomra

Blogger Partner Tag Abstractelffel

Abstractelf kért fel ennek a tagnek az "elkövetésére", én meg nem vagyok az a fajta, aki egy ilyen bulira nemet mond.
Annyi a lényege, hogy feltettünk egymásnak 10 olvasással kapcsolatos kérdést és két személyeset, így azon kívül, hogy az olvasóink egy kicsit jobban megismerhetnek minket, talán egymás fejébe is egy kicsit jobban beleláthatunk ( bár az én fejem néha nagyon veszélyes hely :P)

Lássuk hát a felettébb fogós kérdéseket, amiket drága barátosnémtől kaptam (a bevezető szövegével együtt, mert azt muszáj).A 10+2 kérdésem, ML-nek. Brumm. (Ez a bevezető szöveg)

1. Hány sorozatot olvasol jelenleg? És hányat fejeztél be?
Na, ez egy gyilkos kérdés. Félelmetes volt szembesülni a konkrét számokkal. Aktuálisan 50 sorozatot olvasok, és 20-at hagytam félbe. Grátiszban megsúgom, hogy 16 sorozatot sikerült eddig befejeznem. Siralmas...

2. Melyik sorozatoknál döntöttél úgy, hogy félbehagyod, és miért?
Hát most nem sorolnám fel mind a 16-ot, de közte van a The Vampire Diaries, a The Secret Circle, Alyson Noel Evermore sorozata, és még jó pár. Legtöbbje olvashatatlannak minősült vagy csak szimplán nem érdekelt a folytatás.

3. Melyik az idei kedvenc könyved? Csak 1-et mondhatsz, semmi kiskapu.
Az all time favourite A burok. És tudom, nem ez volt a kérdés, úgyhogy a valós válaszom a Ten Tiny Breaths.

4. Melyik 3 könyv megjelenését várod 2014-ben még?
C.J. Daugherty: Resistance
Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer
Richelle Mead: Silver Shadows

5. Melyik sorozatban vagy könyvben csalódtál a legnagyobbat?
Most épp volt egy ilyen csalódásom, Lisa Luedeke Smashed c. könyve. Annyival jobb történetre számítottam, hogy arra szavak nincsenek.

6. És melyik sorozat vagy könyv múlta felül sokszorosan a várakozásaidat?
Jamie McGuire: Red Hill. Valami nagyon tipikus szerelmes, zombis regényt vártam és egy teljesen más történetet kaptam érzelmekkel, mondanivalóval. Nagyon jó volt.

7. Mik a kedvenc műfajaid, és melyik könyv volt, amelyik kiváltotta belőled? Ha könyvhöz köthető.
Jelenleg contemporary korszakomat élem, Nem köthető külön könyvhöz, egyszerűen csak ez az, ami a leginkább leköt mostanában.

8. Legyen egy-két bloggeres kérdés is. Olvasol könyves blogokat? És ha igen, írsz példákat?
Bevallom őszintén, nem nagyon. Nem nyalizás akar lenni, de Abstract, Gigi, Connie, Loki és Pingi blogját szoktam olvasni rendszeresen, de ez az alacsony szám nem lelkesedés hiányában alakult így, hanem időhiányban. Rendszertelenül, értsd, amikor időm van, legalább 30 blogot követek. Ezt azt jelenti hogy a feed olvasómban el vannak mentve és egyszerre nyálazom át őket, amikor ráérek.

9. Mit tartasz legfontosabbnak a blogolásban?
Azt, hogy én elégedett legyek a tartalommal és a kinézettel, és ne másnak akarjak megfelelni, hanem elsősorban magamnak. Csak addig csinálom, amíg kikapcsolódás, mert amint mássá válik, ott vége van az egésznek, elvész a lényeg, amiért elkezdtem. Értem ezt arra, hogy ha havonta csak egy posztot van kedvem feltenni, akkor csak annyit teszek fel, és ne akarjon senki rávenni, rákényszeríteni másra.

10. És végül a nagy kérdés – az OTP-d? És miért?
Ha már A burok lett az all time favourite könyv, akkor az OTP természetesen Ian és Vanda. Miért? Mert ők azok, akiknek a végsőkig tudtam szurkolni, és megszakadt volna a szívem, ha nem együtt kötnek ki.

És a személyes kérdések!
1. Ha az életed egy könyv lenne, meglesnéd az utolsó oldalt?
Nem. És lehet, hogy pesszimistán fog hangzani, de azért, mert úgyis csak egyféleképpen végződhet. De egyébként, ha tudnám, mi vár még rám, másképpen élném a napjaimat, és az már nem lenne úgy az igazi.

2. Mivel töltöd a szabadidőd? Mármint, ha akad? :) 
Hát, ha akad, ami mostanában sajnos ritkán van, akkor olvasgatok, sorozatot nézek, vásárolgatok és szeretek beülni kávézni a barátaimmal. De sokszor már az is jó, ha le tudok ülni nyugodtan és nem szól hozzám senki  15 percig. Na, az az igazi relaxáció.

Köszönöm a kérdéseket Neked! ( még az elsőt is!) És ha legközelebb valami ilyesmi tag-et találsz, számíthatsz rám :)
Az általam feltett kérdéseket és Absztrakt frappáns válaszait itt leshetitek meg.

Ja, és a lényeg, Tyler Hoechlin, mert ha Absztraktnak szabad, akkor nekem is :P


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes (Elements #1)

Brittainy C. Cherry regénye is egyértelműen azok közé tartozik, amikre kb. megjelenésük óta figyelek, de megvártam, amíg leül körülöttük a kezdeti lelkesedéshullám, meg azt, hogy az én kíváncsiságom kitart -e. Mivel a kíváncsiságom kitartott, a hype meg nagyjából leült körülötte, így itt volt az ideje, hogy nekiessek és elolvassam. Liz egy tragédiát követően érkezik haza a felejtés, és talán az újrakezdés reményében. Ekkor találkozik a mogorva, és mások által veszélyesnek titulált Tristan Cole - lal, akivel sokkal több a közös pont az életükben, mint azt a lány gondolná.

Hogyan telt a readathon?

Persze, hogy nem maradhat ki a beszámoló! Olyan jó visszaolvasni az évekkel ezelőtti élménybeszámolókat is, hogy muszáj most is írnom.