figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. január 22., szerda

Vegyes felvágott (34)

Igencsak rég jelentkeztem már ezzel a rovattal, de valahogy a karácsonyi időszakban nagy volt a csend. Most azonban beindultak a dolgok. Lássuk milyen hírek röpködnek a nagyvilágban.


Az első hírmorzsa valószínűleg sokaknak már nem újdonság, de azért megemlítem, hátha. Bár nem voltam oda a City of Lost Souls-ért, a szép borítók még mindig megfognak, főleg, amelyeken angyalszárnyak szerepelnek, pont úgy ahogy a Cassandra Clare nevéhez fűződő City of Heavenly Fire nemrég felfedett borítóján.  


Második mai morzsánk (figyelitek, micsoda alliteráció?) egy filmfeldolgozással kapcsolatos, mégpedig a Kiválasztott (az Éhezők viadala 3) első részével, aminek ma mutatták be a plakátját. Egy szó van rá: lélegzetelállító.


A harmadik hír (ez is alliterál... ma nagyon megy ez nekem) képmentes. Talán egy fél órája jelentette be Rebecca Donovan, hogy az idén megjelenő két új könyve Angliában a Penguin kiadó gondozásában fog megjelenni. 
Az egyik regény egyébként a The Burning trilógia első része lesz ( nem véletlenül ez a trilógia címe, ennyit elárulhatok). Ez az Elakadó lélegzet folytatásából (ami idén magyarul is megjelenik a Maxim kiadó gondozásában a könyvfesztiválra) megismert Jonathan-ra fókuszál. Annyit még megsúghatok, hogy az ő élete sem fenékig tejfel, sőt... úgyhogy nem lesz unalmas az ő története sem. Ez a kötet előreláthatólag 2015-ben jelenik meg.
Az írónő másik, idén megjelenő könyvéről még nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy What If a címe, és egyelőre úgy tűnik, hogy önálló kötet lesz, de erre nem mernék mérget venni. Mondjuk mindegy, csak jó legyen, nem?

Szóval ezek a hírek a nagyvilágban, meg az, hogy hétvégére havazást mond. Hurrrrá :)
Legyetek jók, építsetek hóembert (ha lesz miből), csináljatok hóangyalt és olvassatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)