Ugrás a fő tartalomra

Elmélkedés

Drágáim, lenne hozzátok egy költői kérdésem. (ha nagyon akartok azért válaszolhattok rá, nem haragszom meg érte).
Miért van az, hogy a töltelékposztjaimat (hírek, megjelenések) sokkal többen olvassátok, mint a könyvekről szóló posztokat?
Így lassan értelmét vesztik a könyves posztok... meg az egész blog is.


Megjegyzések

  1. Nem igazán tudok erre válaszolni, de én pl. nem is közlök a blogon híreket, legfeljebb, ha az egyik olyan könyvhöz kapcsolódik, amiről épp írok. :) Erre a célra van egy külön tumblr oldalam, amit tényleg többen olvasnak :D Volt már, hogy egy kiadó előtt közöltem a folyamatban lévő könyvükről valamit, ami mondjuk a külföldi megjelenést érintette, a kiadó megosztotta, és 1700-an olvasták el 2 óra alatt :D Ne ilyen a blogomon nemigen lesz :D Tarts ki! ;)
    Szerintem van értelme csinálni, amíg neked örömet okoz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem sokszor van egy hónapban híres poszt, általában egyszer, maximum kétszer, de a nézettsége félelmetesen több a sima könyves bejezésekénél még így is, hogy havonta csak egyszer van.
      Én elvagyok vele, meg szeretem csinálni, ezzel nincs gond, csak kicsit érthetetlen ez a különbség :)
      De ez persze nem tántorít el az írástól. :)

      Törlés
  2. Pff, fogalmam sincs :( Én mindig (szinte) mindent elolvasok, legyen akár hír, akár hosszabb elemzés.
    Nyilván a hír könnyebben, gyorsabban fogyasztható és a megjelenésről is szó van benne, ami a legtöbb embert érdekelhet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezd az az érzésem lenni, hogy erőteljesen időhiányos az emberek igen nagy százaléka, és lusták hosszabb lélegzetvételű bejegyzéseket olvasni.
      Lassan eljutunk odáig, hogy egy poszt annyiból fog állni, hogy : "Jó volt." :) Nyilván ez erős túlzás, és nem gondolom, hogy valójában így lesz, de érzékelteti a lényeget.

      Törlés
    2. Akkor nekem konkrétan végem lesz. :D

      Törlés
    3. Ha más nem marad, akkor olvassuk egymást :D

      Törlés
  3. Én nem szoktam megjelenésekről olvasni blogokban, mert azt úgyis megtudom máshonnan. Nálad leginkább a könyves posztokat olvasom, habár sokáig hanyagoltam ezt, mert nem tetszett a betűtípus, nehéz volt olvasnom (ez talán egy kicsit sznobnak hangzik, de tényleg nem tudtam kiolvasni a szavakat - de nekem eleve rossz a szemem). Így én erre nem igen tudok válaszolni, mert szeretem a könyves posztjaidat, főleg a külföldi könyvekről szólóakat.
    Egyébként, mint blogger én talán egyszer írtam megjelenésekről. Igazából nem nagyon látom értelmét, hogy ilyenekre szakítsak időt, mert nálam meg ezeket olvassák kevesebben. Érdekes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapból lehet, hogy én sem írnék megjelenéses posztot, de nekem is jó az, ha látom tisztán mire számíthatok a hónapban, és így össze van gyűjtve egy helyen. Eddig azt gondoltam, hogy senki nem is olvassa ezeket rajtam kívül, de a statisztika rám cáfolt.

      Törlés
  4. szia :) én pl mindkettőt elolvasom, de szerintem azért van ez, mert a könyvelemzésekhez az emberek annyira nem tudnak hozzászólni, de a megjelenéssel felcsigázod őket, vagy emlékezteted egy adott vmire :D de ez csak tipp xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is várom, hogy hozzászóljanak, és nem is ezzel van gond, bár a hozzászólások mennyiségével kapcsolatban is össze lehetne hozni egy hasonló bejegyzést.
      Én sem tudok és nem is akarok sok könyves poszthoz hozzászólni, de azért elolvasom őket.
      Úgy látszik ez is nagyban egyéni ízlés kérdése. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)