figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. április 1., hétfő

Megjelenő szépségek (12) - április

Stílusosan április 1-jén , bolondok napján kapjátok az újabb megjelenésről szóló híreket, de garantálhatok mindenkit, hogy semmi átverés nem lesz ebben.


Mondanom sem kell, hogy az első rész után (Beautiful Disaster), számoltam a perceket, hogy megjelenjen a folytatás, amelyben beleláthatunk Travis fejébe. Bár be kell vallanom, pont ezen okból félek is tőle. Nem akarok egy újabb Midnight Sun-t...
Megjelenés: április 2. (nem merték április 1-re tenni, féltek, hogy viccnek veszik a rajongók)


Amikor egy évvel ezelőtt olvastam az előző részt, tisztára ki voltam akadva, hogy ez csak most jelenik meg. Nagyon vártam már, hogy együtt legyen a két csapat és megkapjuk a nagy lezárást. Remélem a medvéket most kihagyjuk a játszmából.
Megjelenés: április 2.

Az írónő másik könyvét (Vajon létezik szerelem első látásra?) nagyon szerettem, erre is egyértelmű, hogy nagyon kíváncsi vagyok.
Megjelenés: április 2.

Az apokalipszis lovasai sorozat negyedik része. Igaz, én még a másodikat sem olvastam, de ettől függetlenül akarom. Mert miért ne, főleg, hogy az első rész nagyon bejött.
Megjelenés: április 16.

New adult is, rosszfiús is, naná, hogy kell. Aztán majd meglátjuk mennyire jön  be. Remélem nagyon. :)
Megjelenés: április 12.

Ennyi lenne erre a hónapra. Mindenkinek könyvekben gazdag és most már mindenképpen napsütéses áprilist kívánok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)