figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. január 5., szombat

Megjelenő szépségek (9) - január

Az újév miatt elúsztam a szokásos megjelenéses poszttal, de ami késik nem múlik, úgyhogy lássuk mire számíthatunk januárban.1) Cynthia Hand: Boundless A várva várt befejező rész. Már tűkön ülök, hogy mi lesz Claraval és Tuckerrel (vagy Christiannal). Nem kétséges, hogy teljes mértékben elsőbbséget élvez.
Megjelenés: január 22.

2) Veronica Rossi: Through the Ever Night Az Under the Never Sky folytatása, amit már szintén nagyon vártam. Bár ez még nem a trilógia befejező része, de azért nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a szereplőkkel.
Megjelenés: január 8.

3) Gayle Forman: Just One Day  Bár igaz, hogy még nem olvastam tőle semmit, de annyira imádja mindenki, muszáj megpróbálkoznom vele. Úgy döntöttem  hogy a legújabb könyvével kezdem az ismerkedést. Remélem nem kell csalódnom.
Megjelenés: január 8.

4) Kristin Halbrook: Nobody But Us Egyszerűen megtetszett a fülszöveg, és mikor ez megtörténik, onnan más nincs visszaút. Nagyon ígéretes kis könyvecske.
Megjelenés: január 29.

5) Lisa Schroeder: Falling For You Nagy rajngója vagyok az írónő munkásságának, így nem volt krdés, hogy a legújabb könyve s a kezembe kerül előbb - vagy utóbb.
Megjelenés: január 1.

6) C.J. Daugherty: Legacy A legjobbat hagytam a végére. A sorozat első részébe (Night School - Cimmeria Átka) egyenesen beleszerettem, és már nagyon nagyon várom a folytatást. Ez a másik könyv, ami ebben a hónapban prioritást élvez!
Megjelenés: január 17.

Talán - kupac:
Brenna Yovanoff: Paper Valentine Megjelenés: január 8.
Teri Terry: Slated Megjelenés: január 24.

4 megjegyzés:

 1. Slated-nél még mindig tesztnyuszkó vagyok. :) Csak ki kell rángatnod Moning világából, meg a YA világba úgy vissza. :)) (oké, majdnem elkezdtem egy egész levelet írni neked) De helyette - Boundless-t én is akarom, s ha törik, ha szakad elolovasom addig az Angyalfényt. És az Under the Never Sky is felkerült a listámra, ha már te is dicséred itt a folytatását is. *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, rendben, nem felejtem el. :D Azért MOning után meredek lesz újra YA-t olvasni, meg úgy egyébként is jó felnőtt könyv után...
   Írhatsz nekem nyugodtan levelet, én örülök neki *.* Csak ne itt :D
   Nagyon helyes, tessék olvasni az Angyalfényt :D.
   Az Under the never... - arról annyit, hogy nekem nagyon tetszett az első rész, és csak remélni merem, hogy a folytatás, is legalább ilyen jó lesz :))

   Törlés
  2. Én is tartok ettől, hogy furcsa lesz visszatérni. Holnap írok majd, vizsgám után egy szép hosszút. *.* Ja, közben beleolvastam a Slated-be, eddig nagyon tetszik.
   Na várj, elolvasom a bejegyzésedet, már nem emlékszem rá. :)

   Törlés
  3. Okés, várom. Ja és nagyon szurkolok holnap a vizsgád miatt! :)
   Na, ezt örömmel hallom, jó lenne, ha valami eget rengető könyv kerekedne ki belőle :))
   Az Under the Neverről nincs bejegyzésem, ha azt szeretnéd elolvasni. Nem írtam róla. Valahogy elmaradt.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)