figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2010. július 17., szombat

Változások

Közeleg a blog első szülinapja. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy megéri. Magamnak indítottam, szórakozás gyanánt, aztán végül egészen mássá nőtte ki magát a drága.
Nagyon sok embertől kaptam pozitív visszajelzést, ami nagyon jól esik, ezúton is köszönöm mindenkinek. Örülök, hogy sokan találtak maguknak olvasnivalót a szösszeneteim alapján. Arról már nem is beszélve, hogy hány nagyon kedves, aranyos könyv őrültet ismertem meg általa. :)
Most, hogy ennyire közeleg az első fordulópont, gondoltam itt az ideje némiképp a megújulásnak. De persze ez nem megy egyik napról a másikra, csak szépen lassan. Azért is írok  most, hogy szóljak, hogy ha  néha nem lesz elérhető az oldal, vagy bizonyos funkciók nem működnek nem az apokalipszis kezdődött el, csak felújítok. :)
A blognak a nevét is szeretném valami rövidebbre, és frappánsra cserélni. Ha valakinek van ötlete az új nevet illetően, akkor szívesen várom a javaslatát, mert valahogy kifogytam az ideákból. :) Ha több is lesz, és nem fogok tudni választani, akkor majd szavaztatok :)
Az új névhez meg természetesen teljesen új kinézet is dukál majd. :)
Szóval várom az új névre vonatkozó javaslatokat.

7 megjegyzés:

 1. legyen az új név n-bs.blogspot.com :D vagy nancyb.blogspot.com :D

  VálaszTörlés
 2. :D Az oldal webcíme marad nancykonyvei.blogspot.com. A könyvek, amik megszínesítik... helyett szeretnék valami rövidebb nevet. :) De lehet, hogy a személyes blogomat átrakom a címre, amit mondtál. Olyan jól hangzik. :)

  VálaszTörlés
 3. Oké: könyvek, amik megszínesítik a napjaimat helyett:
  1, A betűk, amik elbűvöltek
  2, A könyvek, amik elvarázsoltak
  3, Könyvesblog molyoknak
  4, Könyvkavalkád

  XD

  VálaszTörlés
 4. Köszi, köszi, köszi a tippeket. A Könyvkavalkád a kedvencem :) Esküszöm ezért csinálok neked egy egyedi könyvjelzőt. :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem a Nancy könyvei jó lenne a blog nevének is:)

  VálaszTörlés
 6. @Amadea Jé, erre nem is gondoltam. Pedig ez lenne a leglogikusabb. Köszi a Tippet, bekerült a kalapba :D

  VálaszTörlés
 7. Nem is azért, mert logikus, hanem m szerintem jól hangzik:)

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)